Polislerimizin Ruhları Şad Olsun
-
bugun amerikan konsolosluğu önünde meydana gelen çatışmada şehadete yürüyen polislerimizin ruhları şad olsun.Ailelerine Allah sabırlar versin
-
zoooor zor.. ebedi ayrılık çok zor... Allah sabırlar versin gerçekten ailesine..
-
çatışma çıkınca görgü tanıklarının ifadesine göre amerikan güvenlik güçleri sığanağa kaçmışlar ama bizim polislerimiz korunaklı klubeden çıkarak çatışmışlar 1 polisimiz de 2 saldırganı vurup öldürmüş ama kendiside yaralı olarak hastaeneye kaldırmış
-
selim_pusat bunu yazdı:
-----------------------------çatışma çıkınca görgü tanıklarının ifadesine göre amerikan güvenlik güçleri sığanağa kaçmışlar ama bizim polislerimiz korunaklı klubeden çıkarak çatışmışlar 1 polisimiz de 2 saldırganı vurup öldürmüş ama kendiside yaralı olarak hastaeneye kaldırmış
-----------------------------
ölen polislerin hepsini tek polis vurmuş,2 sini değil yani.
Edit : http://www.youtube.com/watch?v=hOaXp-b5Gjs az önce bunu dinliyordum içim parçalandı :( bir yandan da gurur duydum.Allah rahmet eylesin -
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------selim_pusat bunu yazdı:
-----------------------------çatışma çıkınca görgü tanıklarının ifadesine göre amerikan güvenlik güçleri sığanağa kaçmışlar ama bizim polislerimiz korunaklı klubeden çıkarak çatışmışlar 1 polisimiz de 2 saldırganı vurup öldürmüş ama kendiside yaralı olarak hastaeneye kaldırmış
-----------------------------nasıl anlamadım ? polis polisi mi vurmuş
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Edit : http://www.youtube.com/watch?v=hOaXp-b5Gjs az önce bunu dinliyordum içim parçalandı :( bir yandan da gurur duydum.Allah rahmet eylesin
-----------------------------yanlıs yazdın heralde .. polisler polislerimi vurdu :/
ölen polislerimizin ailelerine bas sağlığı diliyorum ...
yapanlar allah ından bulsun ..!
-
amin
-
Allah rahmet eylesin, ruhları şad osun
Akşam haberlerde gördüm ben de. Yaralı olan hastahanede, durumu iyi. -
Ruhları şad,mekanları cennet olsun...
-
zor bir meslek allah ruhlarını cennet mekanı ile müjdelesin onların sayesinde yatıp uyuyor kalkıyoruz bütün şehit polis ve ailelerine baş saglığı diliyorum
-
mekanları cennet olsun, Allah rahmet eylesin...