Proteus 7,1 Yardım!!!!
-
ya arkadaslar yardımcı olabilceğinizi düsündüm we yardım isteyorum artık dayanamıyorum:D ya proteus 7,1 kullanıyorum da bazı bölümleri türkcelesdirmek istiyorum yardımcı olabilrmisiniz?
http://img413.imageshack.us/my.php?image=dagt5.png bu kısmı türkceleşdirmek istiyorum bana yardımcı ıolurmusnuz :(
-
yardmcı olabilecek yokmu acaba :(
-
güzel kardeşim bu programda onu yapma şansın yok adam oraya aram motoru yapmış ne arıcaksan ismini gir ara...
misal 10k yaz çıkıyo
1n4007 yaz çıkıyo vs. vs.
ve aşağıdaki linki incele ve o siteye üye olup fazla dikkat çekmicek şekilde sorularını sorabilirsin işin ehli kişiler cvp verecektir....kolay gelsin...
http://picproje.org/main/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=44
-
yardım istediğin bölge TTL ENTEGRELERİ 74 serisi yani ! 0-5voltla çalışan entegreler
ingilizce olarak devam et. alttaki sekmede ise;
amfi ,sayıcı, kodlayıcı , flip flop devreleri vs vs gidiyor
bukadar zorlanacağını sanmıyorum. bebek işi gibi bişey elektronik tabanın yoksa işin zor
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------yardım istediğin bölge TTL ENTEGRELERİ 74 serisi yani ! 0-5voltla çalışan entegreler
ingilizce olarak devam et. alttaki sekmede ise;
amfi ,sayıcı, kodlayıcı , flip flop devreleri vs vs gidiyor
bukadar zorlanacağını sanmıyorum. bebek işi gibi bişey elektronik tabanın yoksa işin zor
-----------------------------
tüm menü için istiyorum.örnek 1 sey olsun diye 1 menü açdım.sorun ingilizce hoca.ingilizcemiz kötü + lise 3 olduk ingilizce dersimizi kaldırdılar amk kafma girsin meb e :( -
ingilizce çeviri programları var hacim yaz türkcesini versin :))
hemencevir.com a da bakabilirsin. türkçesini bulma ya boşver böyle idare et.
ingilizce kursuna gitmeni tavsiye ederim. ben gidiyorum mesela çok değişik oluyor insan:))
eğer içinde istek varsa bu programı çözersin ki çözülecek tarafı yok herşey elinde biraz istek çaba yeterli.
armut piş azıma düş isteme :) bu arada programın linkini verirmisin indireyim 7,1 i
-
link için az beklersen sevinirim.
+ lise 3 okuyom öss için dershane gitmiyom:D ingilizce kursu nerden cıkdı:D
+ derrsde bu programı goruyoz we okulun int bağlantısı bizim bölümde yok.
+ hoca derslere neredeyse ingilizce sözlikle gircez amk :D ben böle işin:D parcaların ismini hocaya soruyoz artık:D
-
buyur hoca sana proteus 7,1 işallah hatasız 1 sekilde kurabilrsin.sınıfda 25 ksıı war 15 kişi kuramadı:D
http://rapidshare.com/files/41610138/Proteus_VSM_7.1_SP4_FULL_inc_crack.zip.html
eğer ingilizcem iyi diyorsan burdanda program hakkındaki yenilikleri takip edebilrsin.
-
İyide adam program istememiş arama motorunu türkçeleştirmek istemiş sanırım direnç yazınca dirençler kondansatör diyince vs.. gelecek gibi ama normal ders olarak verilen ingilizcede bunlar öğretilmiyor ondan suçlama mebi teknik ingilizcedir ve belli başlı kalıplaşmış kelime grupları yada kelimelerdir ki bu program için neden bir türkçeleştirme istiyorsun anlamadım sıradan gitsen 5 kere tekrarlasan neyin ne olduğunu ezberlersin zaten :)
-
programı ben istedim evt :))
ingilizcem iyi değil hacım uğraşıyoruz ilerletmeye. programdaki malzemelerin ingilizceleri bellidir.
bakayım bi türkçe anlamlarını çıkartırız olmassa :)
bende kuramamıştım ilkte zamanla öğrenirsiniz. keyi masaüstüne atıp exlenceden browseden seçiceksin ve o kendisi tarıycak sonra tamamdır.
-
bulursan yamayı benimlede paylaş :)