Proteus 7,1 Yardım!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya arkadaslar yardımcı olabilceğinizi düsündüm we yardım isteyorum artık dayanamıyorum:D ya proteus 7,1 kullanıyorum da bazı bölümleri türkcelesdirmek istiyorum yardımcı olabilrmisiniz?

http://img413.imageshack.us/my.php?image=dagt5.png   bu kısmı türkceleşdirmek istiyorum bana yardımcı ıolurmusnuz :(

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    yardmcı olabilecek yokmu acaba :(

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

güzel kardeşim bu programda onu yapma şansın yok adam oraya aram motoru yapmış ne arıcaksan ismini gir ara...

misal 10k yaz çıkıyo

1n4007 yaz çıkıyo  vs. vs.   

ve aşağıdaki linki incele ve o siteye üye olup fazla dikkat çekmicek şekilde sorularını sorabilirsin işin ehli kişiler cvp verecektir....kolay gelsin...

http://picproje.org/main/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=44

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yardım istediğin bölge TTL ENTEGRELERİ 74 serisi yani ! 0-5voltla çalışan entegreler

ingilizce olarak devam et. alttaki sekmede ise;

amfi ,sayıcı, kodlayıcı , flip flop devreleri  vs vs gidiyor

bukadar zorlanacağını sanmıyorum. bebek işi gibi bişey elektronik tabanın yoksa işin zor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

yardım istediğin bölge TTL ENTEGRELERİ 74 serisi yani ! 0-5voltla çalışan entegreler

ingilizce olarak devam et. alttaki sekmede ise;

amfi ,sayıcı, kodlayıcı , flip flop devreleri  vs vs gidiyor

bukadar zorlanacağını sanmıyorum. bebek işi gibi bişey elektronik tabanın yoksa işin zor

-----------------------------
    tüm menü için istiyorum.örnek 1 sey olsun diye 1 menü açdım.sorun ingilizce hoca.ingilizcemiz kötü + lise 3 olduk ingilizce dersimizi kaldırdılar amk kafma girsin meb e :(

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ingilizce çeviri programları var hacim yaz türkcesini versin :))

hemencevir.com a da bakabilirsin. türkçesini bulma ya boşver böyle idare et.  

ingilizce kursuna gitmeni tavsiye ederim. ben  gidiyorum mesela  çok değişik oluyor insan:)) 

eğer içinde istek varsa bu programı çözersin ki çözülecek tarafı yok herşey elinde biraz istek çaba yeterli.

armut piş azıma düş isteme :) bu arada programın linkini verirmisin indireyim 7,1 i

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

link için az beklersen sevinirim.

+ lise 3 okuyom öss için dershane gitmiyom:D ingilizce kursu nerden cıkdı:D

+ derrsde bu programı goruyoz we okulun int bağlantısı bizim bölümde yok.

+ hoca derslere neredeyse ingilizce sözlikle gircez amk :D ben böle işin:D parcaların ismini hocaya soruyoz artık:D

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

buyur hoca sana proteus 7,1 işallah hatasız 1 sekilde kurabilrsin.sınıfda 25 ksıı war 15 kişi kuramadı:D

http://rapidshare.com/files/41610138/Proteus_VSM_7.1_SP4_FULL_inc_crack.zip.html

eğer ingilizcem iyi diyorsan burdanda program hakkındaki yenilikleri takip edebilrsin.

http://www.labcenter.co.uk/

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    İyide adam program istememiş arama motorunu türkçeleştirmek istemiş sanırım direnç yazınca dirençler kondansatör diyince vs.. gelecek gibi ama normal ders olarak verilen ingilizcede bunlar öğretilmiyor ondan suçlama mebi teknik ingilizcedir ve belli başlı kalıplaşmış kelime grupları yada kelimelerdir ki bu program için neden bir türkçeleştirme istiyorsun anlamadım sıradan gitsen 5 kere tekrarlasan neyin ne olduğunu ezberlersin zaten :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

programı ben istedim evt :))

ingilizcem iyi değil hacım uğraşıyoruz ilerletmeye. programdaki malzemelerin ingilizceleri bellidir.

bakayım bi türkçe anlamlarını çıkartırız olmassa :)

bende kuramamıştım ilkte zamanla öğrenirsiniz. keyi masaüstüne atıp exlenceden browseden seçiceksin ve o kendisi tarıycak sonra tamamdır.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bulursan yamayı benimlede paylaş :)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 5767 Toplam Mesaj: 15