Ps Renklendirme Çalışması??
-
selam arkadaşlar uzun süredir ps kullanıyorum amatör olarak ama kendimi baya geliştirdigimi düşünüyorum.siyah beyaz renklerdirme calısması yaptım sizce nasıl olmus artılarımı ve eksilerimi söylermisiniz

-
daha guccuk resim koyamadin mi leyn dingo
-
özür dilerim arkadaşlar resim yanlış upload etmişim http://img105.imageshack.us/img105/5717/renklendirmeyr0.jpg buyrun
-
Fena durmamış ama takım elbiseyi renklendirmişin sadece arkaplan yüzük kravat duruyo dur ben bi çalışıyom bunun üstünde geliyom:D
Biraz oynadım hoca yalnız baban gil olduğunu sonrada öğrendim :D sennkinin üzerine yüzleri elleri ve kravatları renklendirdim biraz onları renklendirirken colorize demeden çalışırsan el yüz daha sağlam olur.
--kalktı-- -
kardeş resim babamla amcamın resmi ve daha yeni başladım eksiklerim varsa söyleyinde bende ona göre devm edim diye bu şekilde upload ettim sen calıs bakalım nası olcak ;)
-
biraz küçük olmuş ...
-
kardeş o resmi kaldırır mısın ordan lütfen rahmetli onlar .....
-
yorumun içinde tşk ederim
-
Tamamdır kardeş ben netten felan buldun sandım kaldırıyorum hemen
-
eyw.
-
hajım renbkleri ayarlarken nerden ayarlıorsun bilmiorum hue/saturation kullanıorsun tahminim biras daha lightness levelini dusurursen kıyafetler kullanılan renk tonlarına ulasman daha kolay olur. cok canlı olmus renklerin biras pastel kullan renklerini. ayarlarını kurcala oradan milyar tane renk olusturma imkanın varken bunları kullanma bence.. bir de nette biras araastırma yaparsan renk kodlarını bulup renklendirmede daha iyi sonuclara ulasabilirsin. misal ten rengini falan h/s ile olusturman cok zor olucaktır. buyuk ihtimal denemiş fakat tutturamamıssındır. biras arastır kod larla calıs daha verimli sonuc alırsın. secim araci olarak pen kullanıorsun gibime geldi renk kesimleri cok sert. oradan en son secimini bitirdiginde sertlik derecesine 2 verirsen renkleri cok daha guzel oturtursun. 2pix gecis veridignden daha hos gozukur. soyleyebilecekerim bu kadar... photoshopla ilgili cesitli renkelendirme makaleleri internette mevcut h/s ile yapman gerekmior illa, daha iyi sonuc veren yollarda mevcut. ingilizcen iyi ise arastırıp yabancı makaleleri okumanı tavsiye ederim, turkce olarak cok sınırlı photoshop bilgileri... kolay gele
Toplam Hit: 2120 Toplam Mesaj: 15