Ps Renklendirme Çalışması??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar uzun süredir ps kullanıyorum amatör olarak ama kendimi baya geliştirdigimi düşünüyorum.siyah beyaz renklerdirme calısması yaptım sizce nasıl olmus artılarımı ve eksilerimi söylermisiniz

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    daha guccuk resim koyamadin mi leyn dingo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    özür dilerim arkadaşlar resim yanlış upload etmişim http://img105.imageshack.us/img105/5717/renklendirmeyr0.jpg buyrun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Fena durmamış ama takım elbiseyi renklendirmişin sadece arkaplan yüzük kravat duruyo dur ben bi çalışıyom bunun üstünde geliyom:D
    Biraz oynadım hoca yalnız baban gil olduğunu sonrada öğrendim :D sennkinin üzerine yüzleri elleri ve kravatları renklendirdim biraz onları renklendirirken colorize demeden çalışırsan el yüz daha sağlam olur.
    --kalktı--

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    kardeş resim babamla amcamın resmi ve daha yeni başladım eksiklerim varsa söyleyinde bende ona göre devm edim diye bu şekilde upload ettim sen calıs bakalım nası olcak ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    biraz küçük olmuş ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    kardeş o resmi kaldırır mısın ordan lütfen rahmetli onlar .....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    yorumun içinde tşk ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Tamamdır kardeş ben netten felan buldun sandım kaldırıyorum hemen

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    eyw.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    hajım renbkleri ayarlarken nerden ayarlıorsun bilmiorum hue/saturation kullanıorsun tahminim biras daha lightness levelini dusurursen kıyafetler kullanılan renk tonlarına ulasman daha kolay olur. cok canlı olmus renklerin biras pastel kullan renklerini. ayarlarını kurcala oradan milyar tane renk olusturma imkanın varken bunları kullanma bence.. bir de nette biras araastırma yaparsan renk kodlarını bulup renklendirmede daha iyi sonuclara ulasabilirsin. misal ten rengini falan h/s ile olusturman cok zor olucaktır. buyuk ihtimal denemiş fakat tutturamamıssındır. biras arastır kod larla calıs daha verimli sonuc alırsın. secim araci olarak pen kullanıorsun gibime geldi renk kesimleri cok sert. oradan en son secimini bitirdiginde sertlik derecesine 2 verirsen renkleri cok daha guzel oturtursun. 2pix gecis veridignden daha hos gozukur. soyleyebilecekerim bu kadar... photoshopla ilgili cesitli renkelendirme makaleleri internette mevcut h/s ile yapman gerekmior illa, daha iyi sonuc veren yollarda mevcut. ingilizcen iyi ise arastırıp yabancı makaleleri okumanı tavsiye ederim, turkce olarak cok sınırlı photoshop bilgileri... kolay gele

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
Toplam Hit: 2120 Toplam Mesaj: 15