Python Tahribata Login
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
kanka bildigin üzre python diline dün gece başladım :)
Eger bi kaç hafta beklersen sana yardımcı olurum bu konuda :))
Ne dersin beklicen mi beni :D
-----------------------------güldürdün hoca beni :D
-
Programlamadan fazla anlamam fakat login olayından bahsediyosan db ye bağlanıp kullanıcı bilgilerine ulaşman lazım diye biliyorum ki, rene neden bağlanmana izin versin bu bilgilere :|
Tabi dediğim gibi yanlış biliyoda olabilirim :|
-
Bende okulda görüyorum python dilini. Okulda webbrowser ı import ederek basit halini görmüştüm bu olayın. ipython da tab tusu bir komutun bütün fonksiyonlarını gösteren ve komutu tamamlayan güzel bir araç mevcut. Olabilecek bütün fonksiyonlara bakarak ingilizcen ya da programlama dillerinde ki terimlere birçoğunu biliyorsan belki bir çağrışım yapabilir. Pythonda bu tuş kullanılmıyor onun yerine dir("mechanize") şeklinde ulaşabilirsin.
küçük bir not eğerki olayı yapabilirsen bizden paylaşmayı esirgeme :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Programlamadan fazla anlamam fakat login olayından bahsediyosan db ye bağlanıp kullanıcı bilgilerine ulaşman lazım diye biliyorum ki, rene neden bağlanmana izin versin bu bilgilere :|
-----------------------------Hoca db ye baglanmaya ne gerek var adam serverında işletmiyecek ya :/ Form verilerini gönderecek tahribat.com'a sadece işlem login.asp de dönücek :/
<> -
Pessimistic bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Hoca db ye baglanmaya ne gerek var adam serverında işletmiyecek ya :/ Form verilerini gönderecek tahribat.com'a sadece işlem login.asp de dönücek :/
<>
-----------------------------Bİlmiyorum demiştim yamulmuşum demekki :D
-
=D Sıkıntı yok bilmemek ayıp değil yeter ki çaktırma :D
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Bir kaç hafta içinde bir programlama dilinde bu kadar nasıl ilerleyeceksin üstad bizlede paylaşta bizde gelişelim böyle,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Bir kaç hafta içinde bir programlama dilinde bu kadar nasıl ilerleyeceksin üstad bizlede paylaşta bizde gelişelim böyle,
Hocam şuan deneme aşamasındayım...Eger başarırsam sizinlede paylaşırım işin sırrını xDOlmazsa canımız sagolsun :) 2 hafta olmazda 2 ay olur :)
Ama şöyle ufak bi tiyo vereyim,öncelikle uzun süreli bir ilişkiniz varsa,ilişkinizi karşı tarafın bitirmesi ve sizin karşı tarafa deliler gibi sevmeniz gerekiyor :)
-
apokontek bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------apokontek bunu yazdı:
Hocam şuan deneme aşamasındayım...Eger başarırsam sizinlede paylaşırım işin sırrını xDOlmazsa canımız sagolsun :) 2 hafta olmazda 2 ay olur :)
Ama şöyle ufak bi tiyo vereyim,öncelikle uzun süreli bir ilişkiniz varsa,ilişkinizi karşı tarafın bitirmesi ve sizin karşı tarafa deliler gibi sevmeniz gerekiyor :)
-----------------------------Dalga geçiyorsan eyvallahta ciddisen saçma :|
-
peki bu işlem tamamlanırsa ne olacak pc otomatik loginmi yapıcak? vea ne yapıcak bilmediğimden soruyorum