Rap Müzik Dinleyen?
-
blitzx bunu yazdı
Liseden beri düzenli olarak yatmadan önce,işte,seyahat halinde iken dinlerim.Seviyorum gerçekleri duymayı
Seviyorum gerçekleri duymayı uzun zamandır rap müzik dinleyen biri olarak bu kadar kısa ve net tanımlayamadım hiçbir zaman. Bundan sonra bol bol kullanacağım sanırım..
Eyv. hocam..
-
Türkçe olarak Defkhan - Da Poet çok nadirde olsa dinlerim.
Yabancı dersen Tech Nine :)
Defkhan ı herkese tavsiye ediyorum :)
-
Sagopanın eski şarkılarını hala dinlerim ama yeni şarkıları leş gibi.
-
çok seneler dinledim genelde yabancı dinlerdim ama türkçede çok dinlediğim oldu hatta en eskilerden barikat felan dinlerdim her neyse şuan sadece old school dinliyorum. onlarda belli başlı adamlar zaten 50 cent, obie, eminem , dre vs gibi. şuan yabancı adamlarda trap vs geçtiler eskiden wiz in şarkılar bir nebze eğlendirirdi bilmiyorum adamda bozdu kafayı uçura uçura
-
seneler sonra aklıma sagonun baytar şarkısı geldi, büyük bir keyifle dinledim, (dipnot: eskiden dinlemezdim rap şimdide dinlemiyorum)
-
biri gelip arsız bela filan diyrsiye kadar konuyu takip edicrm.. güzel isimler var..
-
türkçe olarak ceza nın son albümü olan sus pus un çok başarılı olduğunu söyleyebilirim, onun 90bpm i severek takip ediyorum(özellikle kayra'nın sözleri, storytelling ve vokali farazi nin beatlerle çok çok iyi(konsept albüm yapıyorlar özellikle hayalet ıslığı adıyla çıkardıkları albüm dinlediğim en iyi albümler arasında ilk 5 e kesinlikle girer.))
türkçe olarak diğer grupları, kişileri pek dinlemiyorum çoğu boş parçalar yapmaktan ileri gidemiyor, sadece tüketilebilecek parçalar yapmaktan ileri gidemiyorlar.
yabancı olarak ta atmosphere grubu bence çok iyi diyebirilim, slug ın vokal harika, sözler enfes, dj ant la olan uyumları mükemmel (god loves ugly, seven's travels, family sign gibi insan üstü albümleri var).
jedi mind tricks iyidir.
-
-
Vikipedi, özgür ansiklopedi; Diskografi - Sagopa Kajmer
Silahsız Kuvvet ismiyle çıkardığı albümler
Yeraltı Operasyonu (1999) Turbo, Silahsız Kuvvet, Nefret, Yener, Ses, Susturucu, Statik
Gerilim 99 (Promo) (1999) Silahsız Kuvvet
Toplama Kampı (2000) [Mini Albüm] Asya Sentez (Silahsız Kuvvet, Ceza)
Sözlerim Silahım (2001) Silahsız Kuvvet
İhtiyar Heyeti (2002) Silahsız Kuvvet
Sagopa Kajmer ismiyle çıkardığı albümler
One Second (2000) Sagopa Kajmer
On Kurşun (2001)
Sagopa Kajmer Sagopa Kajmer (2002) Sagopa Kajmer
Bir Pesimistin Gözyaşları (2004) Sagopa Kajmer
Romantizma (2005) Sagopa Kajmer
Kafile (2006) Kuvvetmira
İkimizi Anlatan Bir Şey (2007) Sagopa Kajmer, Kolera
Kötü İnsanları Tanıma Senesi (2008) Sagopa Kajmer
Şarkı Koleksiyoncusu (2009) Sagopa Kajmer
Kafile 2 (2010) Sagopa Kajmer
Bendeki Sen (2010) Sagopa Kajmer, Kolera
Saydam Odalar (2011) [Mini Albüm] Sagopa Kajmer
Kalp Hastası (2013) Sagopa Kajmer
Derleme Albümler
Tek Hayalim (2002) [Konser Kaydı Efekti Verilmiştir BPG Albümünde Hidden-track'tir.]
Melankolia Mixtape Vol.1 (2006)
Compilation Vol. 1 (2007)
Compilation Vol. 2 (2007)
Compilation Vol. 3 (2007)
Kuvvetmira Megamix-Tape [Live] (2007)
Underground Years Vol. 1 (2015)
Underground Years Vol. 2 (2015)
EP'ler
Pesimist Ep 1 (2000)
Pesimist Ep 2 (2002)
Pesimist Ep 3 (2005)
Disstortion Ep (2005)
Pesimist Ep 4 - Kurşun Asker (2006)
Pesimist Ep 5 - Kör Cerrah (2008)
Saykodelik Ep (2009)
Pesimist Ep 6 - Ahmak Islatan (2014)
İnternet Single'ları
Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık (2008) Sagopa Kajmer, Kolera
Beslenme Çantam (2009) Sagopa Kajmer, Kolera
Hain (2009) Sagopa Kajmer, Kolera
Ardından Bakarım (2010) Sagopa Kajmer (2011 yılında çıkmış olan Saydam Odalar albümüne eklenmiştir.)
Istakoz (2012) Sagopa Kajmer (2013 yılında çıkmış olan Kalp Hastası albümüne eklenmiştir.)
40 (2012) Sagopa Kajmer
Ultimate (2012) Sagopa Kajmer, Shi 360
Düşünmek İçin Vaktin Var (2013) Sagopa Kajmer (2013 yılında çıkmış olan Kalp Hastası albümüne eklenmiştir.)
Abrakadabra (2014) Sagopa Kajmer, Birol Giray
Artık Bitti (2014) Sagopa Kajmer, Cem Adrian
Bilmiyorum (2015) Sagopa Kajmer
-
DMX bütün arşivini çektim netten attım telefona :) sagolun