folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare Download Sorunu

Rapidshare Download Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Muridler son 1-2 haftadır rapidshare free download yaparken hız sıfır kb'a iniyor sonra en fazla 60-70 kb/sn cıkıyor sonra yine 0 kb/sn düşüyor (her 2-3 snde bir sıfıra inip cıkıyor yani) böle devam ediyor. İnternet hızım 8mbit. Baska sitelerde problem yok sadece rapidsharede yapıyor. Başına böle bişi gelen var mı acaba veya problemin cözümü filan varmıdır?

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

o kadar güzel upload sieleri varken rapid neden bu kadar tutuldu ben onu bile anlamıyorumki :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------

o kadar güzel upload sieleri varken rapid neden bu kadar tutuldu ben onu bile anlamıyorumki :S

Bridge it adlı köprü inşaa oyununu indircem rapidshareden baska link yok nette. Bilen varsa başka link sevinrm :)

tam 45 dkdır linki bile gostermiyor

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek
    iki linkti dimi o oyun ? ah iki link için ne sıkıntılar çekion .s

172* & 05-18-10 17:3x..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede var.. acaba format attım win7 kurdum o ara bişimi oldu diye şüphe ediodum meğer olay rapiddenmiş. ille pre alıp bu saçma sisteme destek olucaz başka yolu yok gibi :/

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

HuznunHikayesi bunu yazdı:
    iki linkti dimi o oyun ? ah iki link için ne sıkıntılar çekion .s
    Ya valla 2 link icin çektiriyor. sürekli deniyorum hala açılmadı link. Açılsa bile o hız problemi var bide.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:

Ya valla 2 link icin çektiriyor. sürekli deniyorum hala açılmadı link. Açılsa bile o hız problemi var bide

hocam rapid pre olan birilerinden rica etsen ;)

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

linkleri verde indirip başka biyere upload edeyim.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/137477313/Bridge_IT_V1.0.part1.rar

http://rapidshare.com/files/137485704/Bridge_IT_V1.0.part2.rar

Linkler bunlar. İndirmişken denersin güzel oyun :) Tşkler hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

http://sharebase.to/1,YYxfYTnCnm.html

birazdan notload.in linklerini de koyarım hocam. istediğin bi upload servisi varsa oraya edeyim.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:

http://sharebase.to/1,YYxfYTnCnm.html

birazdan notload.in linklerini de koyarım hocam. istediğin bi upload servisi varsa oraya edeyim.

Saolasn hocam 1. partı rapidden öyle böyle indrdim. eger 2. partı upladıysan onu alayım. YOk uplamadıysan ugrasmana gerek yok sharebase'den indirem. Çok tşk ederm

Toplam Hit: 4867 Toplam Mesaj: 18