Rapidshare Sorunu
-
tek çözüm daha fazla premium almak ;) bu arada kotayı saçma bulan arkadaşlar, eğer kota diye bişi olmasaydı rapidde şimdi bütün tbt tek hesap kullanırdık, sizce mantıklımı bu?
-
2.66 gb ile alakasiz olacak ama bende soyle bir soru sorayim,
rapidden free kullanicilar, 200mb lik partlari indiremiyor mu? ben indiremedim de..
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------2.66 gb ile alakasiz olacak ama bende soyle bir soru sorayim,
rapidden free kullanicilar, 200mb lik partlari indiremiyor mu? ben indiremedim de..
-----------------------------
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------2.66 gb ile alakasiz olacak ama bende soyle bir soru sorayim,
-----------------------------Error
You want to download the following file:http://rapidshare.com/files/105128758/coos.04.www.sharetr.com.DAT.001 | 262144 KB
This file is larger than 200 Megabyte. To download this file, you either need a Premium Account, or the owner of this file may carry the downloading cost by making use of "TrafficShare".
---- boyle diyor rapidshare amca.. acaba dosya basina trafik mi koydular ne O_O
-
200 mb demiyor ki, 200 mbtan büyük dosyaları indiremezsin diyor bu yazıda...
edit: ya premium hesabın olcakmış ya da upload eden kişi senin trafik bedelini üstlencekmiş TrafficShare ile...
büle yazıo
-
limitin dolmuştur rapid b.. çıkadı
-
Nurky bunu yazdı:
bu rapid adamı hasta eder ya.
kota koyup ne amaclıyorlar anlamıyorum...
bundan sonra netload premium almayan fenerlidir.
-----------------------------bitroad.net gel nurky.
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------200 mb demiyor ki, 200 mbtan büyük dosyaları indiremezsin diyor bu yazıda...
edit: ya premium hesabın olcakmış ya da upload eden kişi senin trafik bedelini üstlencekmiş TrafficShare ile...
büle yazıo
-----------------------------ciddi ciddi alperin dedigi gibi pokunu cikardilar heaa..
-
Rapid 10 gb kotadan neye vazgeçtide şimdi millete 2.6 gb kota veriyor Rapid ne yapmaya çalışıyor bilen varmı?
-
zannediyorum kullanıcı sayısı fazla gelio server sarsılıyor 2.66 gb alan gitsinde hafiflesin yük istiyorlar..