Rapidshare Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    tek çözüm daha fazla premium almak ;) bu arada kotayı saçma bulan arkadaşlar, eğer kota diye bişi olmasaydı rapidde şimdi bütün tbt tek hesap kullanırdık, sizce mantıklımı bu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

2.66 gb ile alakasiz olacak ama bende soyle bir soru sorayim,

rapidden free kullanicilar, 200mb lik partlari indiremiyor mu? ben indiremedim de..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:
    -----------------------------

rapidden free kullanicilar, 200mb lik partlari indiremiyor mu? ben indiremedim de..

yoo ben indiriyorum hesapsız kitapsız

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

JohnD bunu yazdı:

thrbtcell bunu yazdı:

yoo ben indiriyorum hesapsız kitapsız

Error

You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/105128758/coos.04.www.sharetr.com.DAT.001 | 262144 KB

This file is larger than 200 Megabyte. To download this file, you either need a Premium Account, or the owner of this file may carry the downloading cost by making use of "TrafficShare".

----  boyle diyor rapidshare amca.. acaba dosya basina trafik mi koydular ne O_O

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

200 mb demiyor ki, 200 mbtan büyük dosyaları indiremezsin diyor bu yazıda...

edit: ya premium hesabın olcakmış ya da upload eden kişi senin trafik bedelini üstlencekmiş TrafficShare ile...

büle yazıo 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    limitin dolmuştur rapid b.. çıkadı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    bu rapid adamı hasta eder ya.
    kota koyup ne amaclıyorlar anlamıyorum...

bundan sonra netload premium almayan fenerlidir.

bitroad.net gel nurky.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    tLG bunu yazdı:

200 mb demiyor ki, 200 mbtan büyük dosyaları indiremezsin diyor bu yazıda...

edit: ya premium hesabın olcakmış ya da upload eden kişi senin trafik bedelini üstlencekmiş TrafficShare ile...

büle yazıo 

ciddi ciddi alperin dedigi gibi pokunu cikardilar heaa..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Rapid 10 gb kotadan neye vazgeçtide şimdi millete 2.6 gb kota veriyor Rapid ne yapmaya çalışıyor bilen varmı? 

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

zannediyorum kullanıcı sayısı fazla gelio server sarsılıyor 2.66 gb alan gitsinde hafiflesin yük istiyorlar..

Toplam Hit: 7083 Toplam Mesaj: 36