Rapidshare.Com Da Beklemeye Son
-
Öncelikle S.a arkadaşlar bi program buldum denedim çalışıyo sizinle paylaşmaak istedim rapidshare.com dan beklemeden 1 den fazla datayı inndirdim Kendi Upload ım dır
-
ben ne çok "rapidshare.com da beklemeye son" başlıkları gördüm :D hey gidim heyyyy
-
bende gördüm ama şuanda 15 party lik filim inndiriyorum
-
yönetim bi ara msn hackiyle ilgili bi konu açmıştı hit amacıyla sanırım.Yoksa buda mı dedim kendi kendime?
-
Alın resimde ekliyorum :D
-
16 kb hızla dosya mı indirilir a.q yaa 200 küsür'le indirir bitince modeme reset atarım daha iyi :)
-
amanya bi şey paylaşalım dedik paylaşmaz olaydım :D
-
suan download yapıo ama program nece anlamadım dosyalarında türkçe pakedi ekli ama dil nerden değiştiğini anlamadığım için değiştiremiyorum bu arada nasıl çalışıo indirdiklerini nereye kayıt ediyor yazarsan sewinirim bide nnerden türkçeye çevrildiğini biliyorsan
-
en güzel kısmı da böyle bi programın rapidshare'e yüklenmesi amk :F dur deniyecem şimdi partları bozuk çekmez inş :F
-
o en sondaki mavi dünyaya basıyosun türkçe yapıyosun Programın default ayarları C:\Downloads bu dizine inndiriyo kurulum aşamasında değişştirebiliyorduk heralde değişştirmediysen C:\Downloads inndiriyo
-
tmm buldum 85le indirio bende arkadas birden çok dosya indirdiği için hızı düşmüş olabilir.
Toplam Hit: 8648 Toplam Mesaj: 32