folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare.Com Yenileniyor

Rapidshare.Com Yenileniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

Rapidden dosya indirene kadaaarrr.. :S

Boşverin hocam, netload var 4shared var var Allah var. Kullanın birini de, rapid olmasın.

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Zagrub bunu yazdı:
    -----------------------------

OF Of bu rapid amk ttnet ten fazla küfür ettmeye basladim 70 cd 3 er parti her partide modemi pandikle sanki herkez rapid kolik hep ona veriyolar linkleri

var daha 60 cd 38kb/sn dowsload hiz i ile benim torunlar kaldıgım yerden dewam ederler herhalde görünen o..

su an rapid kadar hızlı sunucuları olan başka bi firma görmedim. gördüysen söyle bizde bundan sonra oraya upload yapalım ? koskoca türkiyenin 157 gbit baglantısı varken adamların 220 gbit lan daha ne olsun. ayrica cold a katilmakla beraber, seviyorum lan rapidi :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

La puanLarım nerede yazıo göremiom:S ayrıca adamLar yeni serverLar ekLemiş

Deutsche Telekom

Tata Com. #1

Tata Com. #2

:|

edit: gördüm puanLar overview of the account'daymş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

Rapid e dosya upload yapılmasından çok rahatsız oluyorum arkadaşlar. Sanki sadece upload için yapılmış. Download yapamayalım diye sistem elinden geleni yapıyor. Upload yapacaksanız lütfn rapid harici bir siteyi kullanın.

Site adı bilmiyorum diyorsanız, hiç sorun değil; google da aratın zibille site geliyo. Gene bulamazsanız pm atın ben size adres veririm. Yeterki rapidden kurtulalım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Tarantula bunu yazdı:

Rapid e dosya upload yapılmasından çok rahatsız oluyorum arkadaşlar. Sanki sadece upload için yapılmış. Download yapamayalım diye sistem elinden geleni yapıyor. Upload yapacaksanız lütfn rapid harici bir siteyi kullanın.

Site adı bilmiyorum diyorsanız, hiç sorun değil; google da aratın zibille site geliyo. Gene bulamazsanız pm atın ben size adres veririm. Yeterki rapidden kurtulalım.

Hocam aLakası yok asıL sadece downLoad için yapıLmış..Diğer siteLere geLince adamLar şu kadar zaman siLinmiyecek diye bir garanti veremiyor

Ya upLoad yaparken yarıda kesiLior ,yavaşLıyor yada downLoad yaparken..Ama Rapide üye oLmasan biLe 90 gün siLinmeyeceğine dair garanti veriyor

HeLe premium üye isen hiç siLinmiyor..Hem şuda var Hiçkimse böyLe bir hizmeti ücretsiz vermez 15 ytL ne ki hem miLLet diyor her ay 15 ytLmi verecez

Yaw yap kaLite upLoadını kazan puanLarı 4 günde her ay böyLe devam et,1 sene 15 ytLye kuLLan 1024 sınırsız var ve 109kb/s stabiL downLoad yapıyorum

Başka site bu hızı sağLasa biLe stabiL değiL mutLak oynamaLar oLuyor hızda..Kısacası Rapid RuLz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:
    Tarantula bunu yazdı:

Hocam aLakası yok asıL sadece downLoad için yapıLmış..Diğer siteLere geLince adamLar şu kadar zaman siLinmiyecek diye bir garanti veremiyor

Ya upLoad yaparken yarıda kesiLior ,yavaşLıyor yada downLoad yaparken..Ama Rapide üye oLmasan biLe 90 gün siLinmeyeceğine dair garanti veriyor

HeLe premium üye isen hiç siLinmiyor..Hem şuda var Hiçkimse böyLe bir hizmeti ücretsiz vermez 15 ytL ne ki hem miLLet diyor her ay 15 ytLmi verecez

Yaw yap kaLite upLoadını kazan puanLarı 4 günde her ay böyLe devam et,1 sene 15 ytLye kuLLan 1024 sınırsız var ve 109kb/s stabiL downLoad yapıyorum

Başka site bu hızı sağLasa biLe stabiL değiL mutLak oynamaLar oLuyor hızda..Kısacası Rapid RuLz

Hocam ben dwnload için para verecek biri değilim. Ayrıca yakın zamanda upload falan yapmadığında belli zaten (en azından diğer server ları kullanarak). Şu anda upload ı sorunsuz yapan 5-6 tane server sayabilirim sana rahatlıkla. 2-3 aya kadar da silmiyorlar. Rapid halt etymiş. Daha da vardır eminim de gerk duymadım aramaya. Ayrıca upload limitleri dwe rapidden yuksek.

O ne yaa indircem diye tavşan arıyon paso. Ne saçmalıktır. Bi de 2-3 saat bekliyon.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Tarantula bunu yazdı:
    RevengeX bunu yazdı:
    Tarantula bunu yazdı:

Hocam ben dwnload için para verecek biri değilim. Ayrıca yakın zamanda upload falan yapmadığında belli zaten (en azından diğer server ları kullanarak). Şu anda upload ı sorunsuz yapan 5-6 tane server sayabilirim sana rahatlıkla. 2-3 aya kadar da silmiyorlar. Rapid halt etymiş. Daha da vardır eminim de gerk duymadım aramaya. Ayrıca upload limitleri dwe rapidden yuksek.

O ne yaa indircem diye tavşan arıyon paso. Ne saçmalıktır. Bi de 2-3 saat bekliyon.

Hımm anLadım hocam madem para vermezsin downLoad için.. Ozaman modemi ParmakLamaya devam + Kuçumu-pisimi anLamak için zooLog oLucaksın :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sade daha iyi olmuş da ,

şimdi kedi yerine maymun falan koymasınlar :D kediyi zor buluyoruz maymunda falan ne bok yicez acaba :S

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

BeyLer benmi yanLış okuyorum yoksa Rapidin komiğimi geLmiş :|

faq kısmında dio ki ing. oLarak günLük 10gb kotanız var bu kotayı free kuLLanıcıLara açabiLirsin ve onLar bekLemeden premiummuş gibi senden dosya çekebiLirLer..

Yani premium bir üye 100mb'Lık bir TrafficShare DownLoad'a açarsa o gün içerisinde 100 kişi (ya da topLamda 100 kez) o dosya bekLemeden FTP'den çeker gibi indiriLebiLiyor ayrıca 25gb oLan kotamızda 50gb oLmuş(we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days.)

son oLarakta artık happy hours'Lar uzatıLmış...Seviorum Rapidi :F her ne kadar düşmanı oLsada^^

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zagrub
    Zagrub's avatar
    Erkek

doğru haklsiniz , f1kr3t - Coldm-4 parayi  veren düdüğü çalar

rapid in kaça bin tane veya milyonda tane üyesi var ? üyelerin verdiği para ile o teknolojisini karsılıyor mu? sanmam karsılamaz! bana göre.

sanki dünyada  en  iyisi ondan baska dowload sitesi yok sanki o teknolojiye sahip diğerleri neden bu kadar zorluk cıkarmıyor

bi bakıma adamlar hakli isimleri hafiza kazındı bi kere seni beni düsüncek sanki versin para diyor indirsin :)

Toplam Hit: 8769 Toplam Mesaj: 39