folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Rdr2 Oynayanlara Bir Soru

Rdr2 Oynayanlara Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bu oyun indirmeye değer mi ? bi kaç niyetlendim herkes geçilemeyen sahnelerin uzunluğundan dert yanıyordu yanaşamadım pek.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

herkes övüyor bu oyunu youtube olsun forumlar olsun ben sevemedim nedense 3 kere indirdim toplasan 5 saat anca oynadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

bu oyun indirmeye değer mi ? bi kaç niyetlendim herkes geçilemeyen sahnelerin uzunluğundan dert yanıyordu yanaşamadım pek.

Açık dünya oyunları seven biriysen gayet güzel ben açık dünya oyunları oynuyorum genelde  gta serisi gibi o sebebpten ben çok beğendim

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

GTA'nın araba yerine ata binilen versiyonu. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

şu oyunu çok oynayasım var ama sinematik oyunları oynayamadığımı fark ettim. en son witcher 3 aldım herkes deli gibi övüyordu. yarım saat sonra sıkıyor. keşke oynayabilsem ama çoğu oyunu artık oynayamıyorum

lol atıyorum hızlı yarım saate bitiyor.

chivilary 2, savaş güzel oluyor bitiyor

workers and resources(bence gelmiş geçmiş en iyi şehir kurma/ekonomi oyunu): oyun çok özgür sonu yok geliştikçe gelişiyorsun o yüzden sarıyor

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

deger 

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

RDR bir oyun değil maalesef. 

Bir sinema filmine sadece ortak oluyorsun.

Senaryo çok çizgisel. Yani konu bütünlüğünün dışına çıkamıyorsun. Cs 1.6 hastası biri olarak ben sevdim ama çoğu kişinin sevmemesi çok normal.

Senaryoyu geçip dağda bayırda gezmeye başlayınca oyun o zaman başlıyor. Uzaktan NPC lerin o hareketlerini izlemek gece ormanda kurtlardan kaçmak karlı dağın tepesinden manzarayı seyrederken önünden kartalın geçmesi vs.

Oyunun olayı bu. 

Deneyim vermek. Yoksa dinle babam dinle. Sürekli diyalog...

Mesela birazdan oyunu açıp Meksika tarafında arazide boş boş gezip ULAN BUNU DA MI OYUNA EKLEDİNİZ diye diye gezeceğim. 

zeybekustasi tarafından 12/Kas/24 16:02 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

RDR bir oyun değil maalesef. 

Bir sinema filmine sadece ortak oluyorsun.

Senaryo çok çizgisel. Yani konu bütünlüğünün dışına çıkamıyorsun. Cs 1.6 hastası biri olarak ben sevdim ama çoğu kişinin sevmemesi çok normal.

Senaryoyu geçip dağda bayırda gezmeye başlayınca oyun o zaman başlıyor. Uzaktan NPC lerin o hareketlerini izlemek gece ormanda kurtlardan kaçmak karlı dağın tepesinden manzarayı seyrederken önünden kartalın geçmesi vs.

Oyunun olayı bu. 

Deneyim vermek. Yoksa dinle babam dinle. Sürekli diyalog...

Mesela birazdan oyunu açıp Meksika tarafında arazide boş boş gezip ULAN BUNU DA MI OYUNA EKLEDİNİZ diye diye gezeceğim. 

hocam ps4 de hile kodlarını giriyorum ama bir noktadan sonra bir boka yaramıyor özellikle aranma meselesi her seferinde tekrar tekrar giriyorsun vs  ölümsüzlükte hileile olmuyor sırf trainer kullanmak için pc ye kuracağım traierde lawman filan dövünce aranaman hiç artmıyormu bir de ölümsüzlük olayı nasıl ne kadar vurulursan vurul bir şey olmuyor mu gta daki gibi hilesini yazınca sadece canın yenineliyor her seferinde gimen gerek vs 

bir de sıfır parada aranman olunca ceza yiyince noluyor eksiye düşme meselesi oluyormu denedin mi

SeRDaR tarafından 12/Kas/24 21:14 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

PA de oynamadım PC de oynadım ben.

Hilelerin düzgün çalışacağını düşünmüyorum PS de...

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yıldırımlı bir havada boş bir tepede yürürken yıldırım çarptı ve öldüm. Bu detayıda yeni keşfettim. 😂

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 4288 Toplam Mesaj: 69
rdr2