Rdr2 Oynayanlara Bir Soru
-
bu oyun indirmeye değer mi ? bi kaç niyetlendim herkes geçilemeyen sahnelerin uzunluğundan dert yanıyordu yanaşamadım pek.
-
herkes övüyor bu oyunu youtube olsun forumlar olsun ben sevemedim nedense 3 kere indirdim toplasan 5 saat anca oynadım
-
Kreyzi bunu yazdı
bu oyun indirmeye değer mi ? bi kaç niyetlendim herkes geçilemeyen sahnelerin uzunluğundan dert yanıyordu yanaşamadım pek.
Açık dünya oyunları seven biriysen gayet güzel ben açık dünya oyunları oynuyorum genelde gta serisi gibi o sebebpten ben çok beğendim
-
Kreyzi bunu yazdı
GTA'nın araba yerine ata binilen versiyonu. :D
-
şu oyunu çok oynayasım var ama sinematik oyunları oynayamadığımı fark ettim. en son witcher 3 aldım herkes deli gibi övüyordu. yarım saat sonra sıkıyor. keşke oynayabilsem ama çoğu oyunu artık oynayamıyorum
lol atıyorum hızlı yarım saate bitiyor.
chivilary 2, savaş güzel oluyor bitiyor
workers and resources(bence gelmiş geçmiş en iyi şehir kurma/ekonomi oyunu): oyun çok özgür sonu yok geliştikçe gelişiyorsun o yüzden sarıyor
-
Kreyzi bunu yazdı
deger
-
RDR bir oyun değil maalesef.
Bir sinema filmine sadece ortak oluyorsun.
Senaryo çok çizgisel. Yani konu bütünlüğünün dışına çıkamıyorsun. Cs 1.6 hastası biri olarak ben sevdim ama çoğu kişinin sevmemesi çok normal.
Senaryoyu geçip dağda bayırda gezmeye başlayınca oyun o zaman başlıyor. Uzaktan NPC lerin o hareketlerini izlemek gece ormanda kurtlardan kaçmak karlı dağın tepesinden manzarayı seyrederken önünden kartalın geçmesi vs.
Oyunun olayı bu.
Deneyim vermek. Yoksa dinle babam dinle. Sürekli diyalog...
Mesela birazdan oyunu açıp Meksika tarafında arazide boş boş gezip ULAN BUNU DA MI OYUNA EKLEDİNİZ diye diye gezeceğim.
-
zeybekustasi bunu yazdı
RDR bir oyun değil maalesef.
Bir sinema filmine sadece ortak oluyorsun.
Senaryo çok çizgisel. Yani konu bütünlüğünün dışına çıkamıyorsun. Cs 1.6 hastası biri olarak ben sevdim ama çoğu kişinin sevmemesi çok normal.
Senaryoyu geçip dağda bayırda gezmeye başlayınca oyun o zaman başlıyor. Uzaktan NPC lerin o hareketlerini izlemek gece ormanda kurtlardan kaçmak karlı dağın tepesinden manzarayı seyrederken önünden kartalın geçmesi vs.
Oyunun olayı bu.
Deneyim vermek. Yoksa dinle babam dinle. Sürekli diyalog...
Mesela birazdan oyunu açıp Meksika tarafında arazide boş boş gezip ULAN BUNU DA MI OYUNA EKLEDİNİZ diye diye gezeceğim.
hocam ps4 de hile kodlarını giriyorum ama bir noktadan sonra bir boka yaramıyor özellikle aranma meselesi her seferinde tekrar tekrar giriyorsun vs ölümsüzlükte hileile olmuyor sırf trainer kullanmak için pc ye kuracağım traierde lawman filan dövünce aranaman hiç artmıyormu bir de ölümsüzlük olayı nasıl ne kadar vurulursan vurul bir şey olmuyor mu gta daki gibi hilesini yazınca sadece canın yenineliyor her seferinde gimen gerek vs
bir de sıfır parada aranman olunca ceza yiyince noluyor eksiye düşme meselesi oluyormu denedin mi -
PA de oynamadım PC de oynadım ben.
Hilelerin düzgün çalışacağını düşünmüyorum PS de...
-
Yıldırımlı bir havada boş bir tepede yürürken yıldırım çarptı ve öldüm. Bu detayıda yeni keşfettim. 😂