Resimlerle Efektli Video Hazırlamak
-
Selamlar,
Bazı resimlerle küçük bir video hazırlamak istiyorum 3-5 dakikalık bir şey. Resimler arasına geçiş koyabileceğim, müzik falan ekleyebileceğim bir yazılım bakıyorum. Hani adobe premier de altta bir bar oluyor oraya resimleri ve müzikleri atıyorsun süreleerini falan görüp ayarlayabiliyorsun.. O tarz bir şey..
Ama biraz basit olmalı.. Daha önce yapmıştım böyle bir video ve gayet güzel olmuştu ama yazılımı hatırlamıyorum maalesef..
Daha önce kullanmış olanlarınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum? Yoksa ben de internetten bulabilirm yazılım ama deneme yanılma ile bulmak istemiyorum, çünkü daha önce yaptığımda baya zaman kaybetmiştim.
windows ya da mac uyumlu olabilir yazılım.
-
movie maker?
-
yok hocam movie maker i biliyorum ama benim aradığım biraz daha iyi .. böyle altta bir bar olacak efektleri aralarına yerleştireceksin ses yerleştireceksin kare kare v.s. movie maker ile de yapılabiliyor bir şeyler ama ben biraz profesyonelliğe kaçan bir şey bakıyorum.
cevap için sağol bu arada
-
https://cloud.mail.ru/public/dab21bb141e5%2FDVD_Photo_Slideshow_Pro_7.97.rar
Resimleri ekle,
Müzik ekle,
3-3,5 dakikalık bir şarkı için ortalama 60-65 resim idealdir.
İstersen yazı ekle,
Resimlerin boyutlarını ayarla,
Geçiş efektlerini istediğin gibi seç,
İstediğin formatta video çıktısı al,
Yani ne istiyorsan yap özetle :)
Tabii her programda olduğu gibi biraz kurcalaman gerek.
Kolay gelsin...
kazasker1 tarafından 23/Eyl/14 12:00 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
yok hocam movie maker i biliyorum ama benim aradığım biraz daha iyi .. böyle altta bir bar olacak efektleri aralarına yerleştireceksin ses yerleştireceksin kare kare v.s. movie maker ile de yapılabiliyor bir şeyler ama ben biraz profesyonelliğe kaçan bir şey bakıyorum.
ulead video stduio var hocam on numara.
-
EmQceR bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
ulead video stduio var hocam on numara.
aynen hocam daha önce kullandığım program buydu benim sağolasın
@kazasker1, sağol hocam ilgin için, bu ulead ile yapayım ben bildiğim yazılım buydu daha çabuk yaparım istediğimi.. 60 resim yok ben de.. zaten bir tane şarkı değil de kısa kısa bi kaç parça eklemem gerekiyor. ulead da kolaylıkla yapabiliyorum süre kısaltmalarını v.s.
-
camtasia kullanıyorum ben de
-
Hocam sony vegas pro 12 yi deneyebilirsin
-
turkabdullatif bunu yazdı
Hocam sony vegas pro 12 yi deneyebilirsin
10 ve 11. sürümlerinide kullanabilirsin
+1
-
saniyesi 30 liradan yapabilirim
sbs 3d olursa 45 lira 3d tvde gözlük takıp izlersin :D