Royalmotors.Com.Tr Scriptini Tamir Edecek Coder Var Mı?
-
Arkadaslar elimde royalmotors.com.tr scripti mevcut lakin çalıştıramadım. Dsyalarından bir kaçı eksik galiba. Bu siteyi editleyecek yani tamir edip verecek eleman arıyorum. bazı kişilere sordum 60-70 lira edit parası istiyorlar lakin bnm para verecek durumum yok. bunu tamir edecek eleman scripti hem kendi işlerinde kullanabilir hemnde istediği şekil değiştirebilir. ama bana çalışır vaziyette versin yeter.
site asp - action script karısımı...
ilgilenenler pm atsın Dosya linkini vereyim pm den
-
eksik sayfa warsa onları yazmak tekrardan urastırır ama belki sen bi hata yapıosundur kurarken?
-
dostm scripti paylasbilir misin ya bole bi script ariodm bayadr baya tuttm ya aklimdaki gibi
-
dostlar dosyaları hosta attıgımda adını unuttum xxxx diyelim xxxx dosyası bulunamıyor die hata veriyor hiç kurulmuyor script
-
script muhtemelen hosttan çalındığı için kurulum dosyaları eksik olabilir. Piyasada ki hazır portal ve forum scriptleri de bu şekilde kurulur install dosyaları sonra silinir. Sen config dosyasını manuel şekilde düzenlersen sorun kalmaz diye düşünüyorum. script içerisindeki veritabanı bağlantılarını site tittle vs. gibi bilgileri düzenleyen dosyayı bulduğunda zaten görürsün, dosya boş ise sorun başka bişey demektir ama çekilen hosttaki bilgiler mevcutsa manuel düzenlemeyle sorunu çözersin...
-
up
scripti inceleyip eksik dosyalarını tekrar yazacak seleman varmı acaba ariye gitmesin script kullanalım :)
-
adres kuruçeşme /ist.
slayt resimleri lamborgini ferrari vs. değişik :/
konuyu saptırmak gibi olmasın hocam düşünce ve fikir özgürlügü sonucta .. emege saygı umarım derdine derman bulursun..