Saç Problemi Biraz Aciil:/
-
muridler saçı 2 aydır büyütüyorum fön çektirince süper oluyodu yanlar hep kötüdurdunu düşünüyodum yanları aldırıcna iğrenç oldunun farkına vardım oyüzden saçları bugün çok kısa bi numara vurddurdum şimdi bunları çabuk uzatmak istiyorum 15 gün kadar içinde varmi bi öneriniz zeytinyağı olur dediler onu sürdüm diplerinefalan :S ne varsa bi yardimedin
-
her gün 2 kere şampuanla biraz ılık suyla yıka 15 gün sonra farkına varırsın :)
-
biz ona sac uzatma sendromunun sancili gecis donemi diyoruz
:) tamamen uzamasini bekleyeceksin veya bi bayan kuaforune git goster onlar profosyonelce hallederler
-
En güzeli kel olmak.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------biz ona sac uzatma sendromunun sancili gecis donemi diyoruz
:) tamamen uzamasini bekleyeceksin veya bi bayan kuaforune git goster onlar profosyonelce hallederler
-----------------------------kaba etinden uydurma, sen nerden bilcen uzun saçı :D
-
sen şimdiden 3 e vurdur, 2 aylık saça acıma. Saçların dalgalıysa bırak uzasın biraz sonra kırıkları aldırmaya gidince büyük olasılıkla kat atarlar onun dışında başka birşey yaptırma, saçların düzse bırak uzasın kendi yolunu bulur kırıkları aldırmayı gidince istersen kat atarlar ama erkeğe kat yakışmaz. Saçların uzasın istiyorsan dengeli ve adam gibi beslen , her gün tara (masaj niyetine :) , her gün şampuanlama, kendi yağında kavrulmalı biraz. 2 si birarada olan şampuanları kullanma.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------kaba etinden uydurma, sen nerden bilcen uzun saçı :D
-----------------------------harbi amelesin
ulen kac defa gordun beni amele. bi ara uzatmistim bayaa sonra kestirdim dokulme sorunu ve bakim sorunu olmustu
erkek kuaforu yerine bi gun bayan kuaforune git kestir de farki gor.
-
en güzeli ve rahatı kısa saç. Sırf kızlar beni beğensin diye sarfetme kendini derim. Sabahın erkenden kalk saçları fönle off ne zahmetli is :]
-
bak bide ara makas attır normal kestirme ayda bir ara makas attır daha uzun görünür
-
yüz yapın uygunsa kısa saç daha iyi..bide hafif sakal ohh:) hiç uzun saçla ugraşma derim
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------harbi amelesin
ulen kac defa gordun beni amele. bi ara uzatmistim bayaa sonra kestirdim dokulme sorunu ve bakim sorunu olmustu
erkek kuaforu yerine bi gun bayan kuaforune git kestir de farki gor.
-----------------------------
harbi hocam doğru sölüyor