Samsung Galaxy S3 Mini 199 Tl
-
hocalar bu galaxy s3 miniler replika ürün. yani birebir kopya ama orjinal s3 mini değil. aloburada.com diye bi site var orada da 169 TL ye satıyolar.
-
Dubai malı diye bi şey mi var amk.Adamlar zaten petrol ve turizm zengini.Sikik taklit telefon mu üretecekler birde ? Bildiğin dandik Çin malı işte.
-
ben burdan 3 tane aldım bıldıgın s3 mını hatta arkadasım gempa urunuyle yan yana getırdık bıre bır aynı
diye yazsam en az 10 kısı alır :O
çakma cın malı çöp telefon işte
Satış sözleşmesi.
Bu Kuralları kabul etmiş sayılacaksınız. hahahah bu yeterlı kesın alıcam
kady tarafından 30/May/13 15:15 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdı
hacım sakın ordan alma..
Bu sitede 169 TL !
Kalan 30 TL ye kılıf mılıf alırsın ;)
cepmarkette footer a bakın :D
"Editör notu: Bu web sitesi cepmarket.gen.tr'dir. Bu web sitesini kopyalamayı düşünen arkadaşların emek hırsızlığı yapmamalarını rica ediyoruz. Unutmayın ki, web sitelerinin kopyalarını kullanmak hırsızlıktır. Bu şekilde kazanç sağlayan insanların da, kazandığı parayı evlerine, çocuklarına ve sofralarına nasıl götürdüğünü merak ediyoruz!" -
S3 konuları vol 941352412684132
-
çakma alıcaksan bari android yüklenmiş bi çakma almalısın :)
hem bu aşağıdaki üründe yepyeni bir özellik üzerinde geliyor..
özellik wayles..
http://www.youtube.com/watch?v=67THXQyiV_Y
mtk chipsetli bir yıgın model war.. birebir aynı görüntü olarak..
serwo tarafından 30/May/13 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.bimeks.com.tr/urun/125765/samsung-i8190-galaxy-siii-mini-white.aspx
bu fiyat lara alırsın ancak.
o %100 sahtekarlık
-
Bırakın bu işlerin kesin sahtekarlıktır.Ama S3'ü ucuza almak istiyrosan sana taktik verim.TeknoSA ve Vatan'da pusu kuracaksın hocam.Özellikle TeknoSA da %50 turuncu indirimde sabahın köründe gidip kapacan telefonu yarı fiyatına.
Edit// Hadi telefonu daha da ucuza getirmenin yolunu da söyleyim.Bankadan kredi çekim %50 indirme denk geldiğin zaman 3 tane telefon alacaksın.İkisini nerdeyse sıfır fiyatına ki zaten sıfır satacan.
CyberAngel tarafından 30/May/13 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdı
hacım sakın ordan alma..
Bu sitede 169 TL !
Kalan 30 TL ye kılıf mılıf alırsın ;)
Siparişi bitir düğmesine basarak bu siparişi bize iletebilirsiniz. Güvenlik amaçlı olarak bilgisayarınızın IP adresini (95.9.245.82) kayıtlarımıza aldık. Asılsız ya da teslim almadığınız siparişin, sizi yasal sorumluluk altına sokacağını unutmayın.sallamasyon bilgi girdim :( bulacaklar mı beni asdfhkasjfjf
-
Hocam androidli iphone 5 bile satiyolar. Birebir iphone ama android