Sanal Numara Uygulamalari
-
TheAvenqer bunu yazdı
onaysms.com.tr
site sahibi benim hiç bir sistem size süre garantisi vermez 1 günde de kapanabilir numara 2 yılda kalabilir bilincinden olarak sipariş verebilirsin hocam
Açtığın zaman almıştım 3 tane halen aktif
-
-
caglar99 bunu yazdı
https://www.giffgaff.com/
bu siteden ücretsiz olarak ingiltere numarası alabiliyorsun (bana gelen +44'lü bir numaraydı)
Bilgileri sallayıp adresimi tam girdim. 10 gün sonra posta kutuma geldi. kartın zarfında nasıl aktive edeceğin de yazıyor. herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsin. kartı telefona taktım, wp'den sms aldım ve sorunsuz bir şekilde açıldı. kart telefonda takılı duruyor. sonra istersen çıkar at. Bekleyemem dersen o başka :)2 yil evvel aldigimda 5 eur odeyip onaylamami istemisti diye hatirliyorum
-
TheAvenqer bunu yazdı
onaysms.com.tr
site sahibi benim hiç bir sistem size süre garantisi vermez 1 günde de kapanabilir numara 2 yılda kalabilir bilincinden olarak sipariş verebilirsin hocam
hocam 3 -4 aydır hiç bir numaraya onay gelmiyor
ucuz yada pahalı olması farketmiyor
içerde bakiyem var zamanında 2 -3 numara aldım ama
bu aralar alamıyorum.
+37 +38 rus bulgar vs denedim
nasıl alacağız buradan onay kod -
blackstone_tr bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
onaysms.com.tr
bu aralar alamıyorum.
nasıl alacağız buradan onay kodhocam sağ alt köşede canlı destek butonu var whatsapp ordan yaz bana yardımcı olayım
-
TheAvenqer bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
onaysms.com.tr
bu aralar alamıyorum.
nasıl alacağız buradan onay kodhocam sağ alt köşede canlı destek butonu var whatsapp ordan yaz bana yardımcı olayım
Çözüldü hocam STOK fazla olan numaralardan denemek gerekliymiş
birde
bazı numaralar kullanılmış oluyor onları direk iptal edip başa numara almaya çalıştım ve başarılı site çalışıyor. -
ucuza hangilerini tavsiye edersiniz tercihen tr veya usa ?
-
blackstone_tr bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
onaysms.com.tr
bu aralar alamıyorum.
Çözüldü hocam STOK fazla olan numaralardan denemek gerekliymiş
birde
bazı numaralar kullanılmış oluyor onları direk iptal edip başa numara almaya çalıştım ve başarılı site çalışıyor.evet hocam
Başarı oranı yüksek yani kolay alabileceğiniz ülkeler colombia,Indonesia, Philippines, Thailand bunlarda stok bulursanız sms gelme ihtimali daha yüksek daha hızlı alırsınız.
Bazen üst üste kullanılmış numaralar denk gelebiliyor onlarda 2 dakika bekleyip iptal edip yeniden deneyebilirsiniz kod gelmezse
@Spyware__007 hocam memnun olmana sevindim 2 yıl civarı oldu galiba
Bazen 1 gecede numaralar kapanabiliyor bazen 2 yıl bile kalabiliyor bu birazda sizin kullanımıza bağlı fotoğraf koymazsanız veya düzgün isim koymazsanız şüpheli hareket sergilerseniz whatsapp banlayabiliyor
site link olarak gelmemiş şöyle koyayım : https://onaysms.com.tr/
-
end bunu yazdıcaglar99 bunu yazdı
bu siteden ücretsiz olarak ingiltere numarası alabiliyorsun (bana gelen +44'lü bir numaraydı)
Bilgileri sallayıp adresimi tam girdim. 10 gün sonra posta kutuma geldi. kartın zarfında nasıl aktive edeceğin de yazıyor. herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsin. kartı telefona taktım, wp'den sms aldım ve sorunsuz bir şekilde açıldı. kart telefonda takılı duruyor. sonra istersen çıkar at. Bekleyemem dersen o başka :)2 yil evvel aldigimda 5 eur odeyip onaylamami istemisti diye hatirliyorum
Ben bedava aktif ettim. Wp'den bile kod aldım. Herhangi bir ücret ödemedim.
-
caglar99 bunu yazdı
Bilgileri sallayıp adresimi tam girdim. 10 gün sonra posta kutuma geldi. kartın zarfında nasıl aktive edeceğin de yazıyor. herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsin. kartı telefona taktım, wp'den sms aldım ve sorunsuz bir şekilde açıldı. kart telefonda takılı duruyor. sonra istersen çıkar at. Bekleyemem dersen o başka :)Kart geldi aktif edemedim yada beceremedim.tel no nerede onuda göremedim yardımcı olur musunuz