SAND ANDREAS
-
Arkadaşlar bu sand andrea sı kurdum ama oyun onarken ekran kare kare oluyor ekran kartını yükseltmek için bi proğram filan varmı yada bu problemi çözmek için
-
Ekran kartını programla yükseltemezsin.Onu yükseltmenin iki yolu vardır
1- Git yenisi al
2- SuNNeTcHi_eFhEnDy dediği gibi overclock yapacaksın.
Overclock u kısaca anlatayım.Aslında bu computerwolf'un işi ama kendisi şuan yatıyordur kesin (saat 1.37) neyse. Donanıma direkt müdahale de bulunuyoruz.Elimize bir havya bir lehim alıp parça tak sök işte.Parça dediğim kondanstatör,direnç olabilir.Tabi her modelin overclock u farklıdır.kimine hiç yapılmaz.Genelde cpu ve ekran kartlarına yapılır.Eee ... Amatör kişiler tarafında yapılırsa kart tamamen çalışmayabilir,ayrıca garanti kapsamından da çıkar.Aklıma bu kadar geldi
Sen bir de ram i yükseltmeyi dene,yeni bir tane al
-
Hani overclock yapmisligin var mi dersen, yok... Ama benim bildigim overclock islemciye yapilir, ve ertan hocam oyle diil bios dan yapilir overclock... Ekran kartina overclock mu ??? Garip geldi, sanmiyorumki olsun boyle bisey, ama olur olur, benim bildigim olmaz, ama computerwolf gelince aliriz yanitmizi ( :
-
La olum overclock donanıma müdahaledir.Geçenlerde radeon 9XXX serisi bir enkran kartına yaptılar.Adam bir kaç direnç ekledi a.q. seriyi hatırlamıyorum ama mesla 9200 ise 9700 gibi çalışıyordu. Overclock işlemciye ve ekran kartına yapılıyor,başka yapılır mı bilmem.A.q. adamlar devreyi kontrol ediyor verimi arttrımak için bir kaç parça takıyorlar.Anlayamadığım firmalar neden overclock için yer bırakıyor.Yani neden onlar mesela ekran kartına bir direnç koymuyorlar a overclock için mahal bırakıyorlar??? Overclock u yapmak her baba yiğidin harcı değil.Ben elektronikçi olduğum için yaparım ama elimde uygun bir parça yok a.q. :))
-
Evet arkadaşlar bi bileni bekliyelim ama bi şey sçylemem lazım overlocktan hiç anlamam bu arada monitörün markasını söyliyim SAMSUNG LCD 173P 17''EKRAN 1280*1024 MAX..ÇÖZÜNÜRLÜK ANALOG RGB DVI DIGITAL LİNK AYRICA ŞU sitede bi şeyler buldum ama işe yararmı bilmiyorum www.driverguide.com
-
Olum adamı fıtık edersiniz Madem overclock bilmiyorsun biz niye yazdık a.q. Bilmiyorsan bence hiç başlama.Bulgura giderken evdeki prinçten olursun. Monitöre gelince onla alakası yok.Adam sana ekran kartının özelliğini yaz demişti
-
Arkadaşlar kızacaksınız ama ben ekran kartının özelliklerini bilmiyorum ayrıca moniyörün markasını filan ek bilgi olsun diye verdim hemen kızmayım ...
-
aga çözünürlüğü arttır belki ondandır 640x480 se kare kare (lego dan yapılmış gibi çıkması doğal) sen oyunun ayarlarından 1024x768 yada 1280x1024 dene bakiim düzelecekmi
-
YA SUNNETCH_EFHENDY arkadaş bilgisayarı ilk açyığımda ekran çyle hızlı ilerliyorki hiç bi şey okuyamıyorum bide wert arkadaş senin yazdığından şunu anladım oyunda ayaralr bölümünden ekran çözünürlüğünü dediğin gibi 1024*768 yapıyorum fareyi kıpraştırdığım an eski haline dönüyor YAW ARKADAŞLAR ÇILDIRACAM OYUN'UN HİÇ Bİ TADI ÇIKMIYOOOO ÇILDIRACAM YA ARABALAR DA GAZA BASIYOM ARAÇ 5 SANİYE SONRA HAREKET EDİYO WALLA BURDA SİNİRDEN ÖLECEM......
-
house forumun şeklinin a.q. haa.O kadar simgeyi neden koyuyorsan,kafada tahta falan mı eksik.Yaz yazacaklarını adamca
-
sunnetchi...... kardeş aygıt yöneticisindeki bilgileri yazıyorum INTEL(R)82865G Graphics controller genel de şunlar:
Sistem:
Microsoft Wındows XP
professıonal
version 2002
Service Pack 2
ilkcan
55896-OEM-0045327-72937
Bilgisayar