Satılık Apple Ürünleri
-
Arkadaşlar selam;
Apple çatısı altında satılan telefon, bilgisayar vs tüm Apple ürünlerini garantili olarak % 10 daha ucuza nakit olarak satıyorum e ticaret sitemi açmadan ilk önce size bilgi vermek istedim varsa almak istediğiniz ürünler lütfen pm yada bu mesaj üzerinden bana iletin konuşalım anlaşalım.
Teşekkürler.
-
Neye gore %10 kime gore %10 hocam.bilkoma goreyse biz zaten %20-30 daha ucuza buluyoruz :) birde garanti fatura durumlari nedir
-
Bana bulduğunuz fiyatı ve yeri söylüyorsunuz onun üzerinden % 10 ama benle aynı şartlarda faturalı garantili ve bilkom güvencesinde.
-
%10 falan senin olsun hocam iphone 5 getir bana direk amerika fiyatindan :) pasaport neyin de istemem
-
PM
-
hocam opencart kur , indirim kupon kodu TBT yada Tahribat olsun :)
ordan çekelim lazım olursa.
-
pm attım
turkz tarafından 22/Eki/12 21:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Çizikk mesajım bulunsun burada
-
ticaret siteni kuruosun kendin mi yapıosun sen tek başına ?
-
Arkadaslar tekrar selam;
iphone 5 icin dogru zaman simdi degil aralik ayinda telefon 64 ulkeye ulasicak ozaman fiyatlar dusecek turkiye satisi 2500 ile baslayacak apple icin ama tel firmalari yuzunden bu rakam cok daha dusecek azicik sabirli oluN :)
siteyi kendim kuruyorum hazir sistemlerde var tabi icinde gittigidiyor uzerindende satis yapacagim.
Iphone 5 ten cok yarinki apple in yeni urun tanitimlari yuzunden ipad ve macbookpro satislari patlayacak yarin yeni ipad mini ve retina 13 inc geliyor.hatta yeni imac dahi gelebilir.
macbookpro ve ipade yogunlasin derim siparis icin :)
-
Apple Cinematic Display 24" kaç para kardeşim?