Satılık Elektro Gitarlar..
-
Hacılar merhaba,
elimde 3 tane elektro gitar var. takas yoluyla elime geçti ve evde fazla gitar olduğundan, birazcık da sıkıştığımdan elden çıkartıyorum. başlamak isteyen müritlere felan fırsat. sahibindene daha ilan açmadım. videolu şekilde açacam ama çektiğim videolarda sıkıntı var onlarla uğraşıyorum. malum 20mb üstü ve nedense ters kaydetmiş kamera :D.
soldakinin hiç bir sorunu yok. markasını bilmiyorum. ortadakinin sol altta görünen boyası çıkmış sadece. markası art. sağdakinin de sorunu yok aslında. ama sadece üstteki askı vidası çıkarılıp arkasına yapılmış. ayakta daha rahat çalabilmek için. markası keiper.
Telleri vs paslanmamış daha. sapasağlam.
fiyat olarak da tahribat fiyatı: soldaki 130 - ortadaki 150 - sağdaki 200 (egzantirik bir kasa olduğundan çantasına tam oturmuyor :F)
sadece istanbulda elden alabilir.
iki gitarın videosunu koydum fakat dediğim gibi ters çekmiş kamera. ama ses düz. çalımları felan oldukça rahat.
yeni başlayacak olan arkadaşlara da yardımda eksiklik etmem.
videolar:
http://www.dosya.tc/server29/FlFeRs/VID_20140508_192515.3gp.html
http://www.dosya.tc/server29/FlFeRs/VID_20140508_193514.3gp.html -
mavi teflon kaplama cort x 6 satılık, 2 3 senedir hiç kullanmadım telleri değişir büyük ihtimalle paslanmıştır fiyat tekliflerini bekliyorum :D kamu spotu hocam
Edit: vuruğu kırığı düşürülmesi falan bulunmamakta yanında dunlop pena falan var onları vericem , bide askısı var ^.^
ArduouS tarafından 09/May/14 14:22 tarihinde düzenlenmiştir -
konuyla alakası yok ama halı güzelmiş be :)
-
amfinin modelini yazar mısın hocam
fender squier hss standard strat + fender 25r amfi ile o drive tonunun yanına bile yaklaşamıyorum. satıcam amfiyi model bakıyorum.
baya iyisin :p
-
Guitar hero da medium seviyesinde biraz zorlanarak çalabiliyorum =) öğrenebilir miyim hocam bunu?
Ortadaki iyi duruyor, iyi satışlar hocam
-
Hybris bunu yazdı
amfinin modelini yazar mısın hocam
fender squier hss standard strat + fender 25r amfi ile o drive tonunun yanına bile yaklaşamıyorum. satıcam amfiyi model bakıyorum.
baya iyisin :p
amfisiz çaldım hacı
-
Hocam baltalamak gibi olmasın ama o gitarların hepsi çöp =)
not:çalışını sevdim :D kanonrak -
r10aldinho bunu yazdı
Guitar hero da medium seviyesinde biraz zorlanarak çalabiliyorum =) öğrenebilir miyim hocam bunu?
Ortadaki iyi duruyor, iyi satışlar hocam
hacı benim elektro gitara başlamama sebep olan oyun gitar hiro : ) ve aynen ben de mediumda çalabiliyorum en fazla. 5 nota felan mümkün değil çalamıyorum :D eğer rock, metal vs dinliyorsan elektro gitar çalması gibi yok. hocasına felan da gitmedim ben. guitar pro indirdim, çalmak istediğim parçaların tabını indirdim. baka baka çaldım. bazen işte yutuptan tutorial lesson felan baktım çalmak istediğim parçalara. öyle öyle geliştik.
eğer çalmak istiyorsan zor birşey değil gitar çalmak. istemen yeterli. bi de günde 1 saatini, olmadı yarım saatini ayıracaksın. almak istersen de yardımcı olurum öğrenmende. -
skyvalet bunu yazdı
Hocam baltalamak gibi olmasın ama o gitarların hepsi çöp =)
not:çalışını sevdim :D kanonrakhacı ilk alacak adam jackson aldı bin liraya, çalamayıp hevesi kaçtı bıraktı. o zaman ne olacak:) çöp olmasa da mockingbird kasanın orjinali bile yok sahibindende. ortadakinin markasını ben de ilk defa duydum ama jumbo-x fretleri var. ve telleri de klavyeye oldukça yakın, sapı da baya bi rahat. jackson da kullanmama rağmen gerçekten ondan bile ince. soldaki de floydroselu bi stratocaster fazla bulunmayan bir model. e tabi gitara 5 senesini vermiş adama göre çöp görünebilir de, başlamak isteyenler için felan manyetikleri gayet güçlü. ses olaraktan. sağlamlık olarak nasıldır bilemeyeceğim ama gitarına düzgün bakan adam kullanır yani. benim mesela ilk gitarım normal stratocaster vardı cort marka, stand almamıştım, oraya buraya yaslaya yaslaya sapı atmıştı.
fiyatları zaten oldukça uygun.:) -
amele_2 gel abi konuya
-
Baltanın kralını yapmaya geldim :D bize hallowed be thy name çalsanaaaağ.. ama cradle of filth hızında <3