Satılık İphone 3Gs 8Gb
-
iyi günler ,
Cihaz yurt içi cihazdır . cihazda kılcal çizik dahi yoktur. ekranında ilk günden itibaren jelatin vardır ve ekranıda çiziksizdir. Faturası dahil kutusu ve içerigi tamdır . Steve Jobs ' un parmagının deydigi ilk cihazdır. Cihaz müzeye kaldırılıcak kadar iyi durumdadır , hiçbir arızası ve çalışmayan aksamı yoktur. Tamir görmemiştir. 6.1.2 sürüm yüklü ve jailbreakli. İlan 1 hafta geçerli .Fotolar cihaza aittir.Speck Candyshell kabını hediye olarak göndericem. Alıcak olan arkadaşa bayramdan sonra ödeme alınıp kargo çıkışı yapılıcaktır.Diger sorularınız için pm.
Fiyat : 400 TL
-
Hayırlı işler hocam umarım elinden çıkar..
-
biz 16 gb liği 300 den elden çıkartamıyorz
-
Son fiyatın nedir hocam ? Gittigidiyor'da taksitli ilan aç alayım.Zira 400 lira çok pahalı.Üzerine 200 lira daha eklenip iphone 4 alınabilir.
-
Citizen bunu yazdı
Son fiyatın nedir hocam ? Gittigidiyor'da taksitli ilan aç alayım.Zira 400 lira çok pahalı.Üzerine 200 lira daha eklenip iphone 4 alınabilir.
söylenen 1-2 sene sonra ip4 e bile desteğin çekileceği ki kaldıki ip3gs den bahsediyoruz. bu fiyata satarsan helal olsun derim. bence ederi kusura bakma da 250 yaş çatlasın 300
iphone piyasasını iyi bildiğime inanıyorum. ip4 lerin telefoncuların alışı 450 tl civarı. adam 600 e satıyor. 200 tl için ip3gs alınmaz bence... -
juniourfalcon bunu yazdı
biz 16 gb liği 300 den elden çıkartamıyorz
Senin 16 ligin sifir ayarinda mida benimkiyle kiyasliyon ?
-
İyide hocam millet temizliğe bakmıyor ki fiyata bakıyor.Al bi tane arka kapak tak arkasına öbür satan arkadaşın telefonuda sıfır gibi olur.Zaten kaç senelik telefon kimsenin dert edeceğini sanmıyorum.
-
Citizen bunu yazdı
Sen 200 daha ekle 4 al hocam o fiyata bu ayarda bulursan tabi
-
Citizen bunu yazdı
İyide hocam millet temizliğe bakmıyor ki fiyata bakıyor.Al bi tane arka kapak tak arkasına öbür satan arkadaşın telefonuda sıfır gibi olur.Zaten kaç senelik telefon kimsenin dert edeceğini sanmıyorum.
nasil temizligine bakmiyor ya sen kendin cizik cihazi alirmisin ? 4 senelik cihaz tornavida deymedi. O dedigin olay oyle olmuyor iste . Mali pic etmeyin cihaz temiz e dogal olarak fiyatta bu 300 e kutusuz heryeri cizik cihazlar satiliyor onu alabilirsin ozaman.
-
JackDaniels bunu yazdıCitizen bunu yazdı
200 lira bile eklemeye gerek yok 500 liraya 32 gb iphone 4 var :
-
Citizen bunu yazdıJackDaniels bunu yazdıCitizen bunu yazdı
200 lira bile eklemeye gerek yok 500 liraya 32 gb iphone 4 var :
Ornek verdigin cihaz yurt disi kayitsiz kutusuz cihaz . Madem bu fiyata ip4 var benim cihazi niye aliyim diyosun ?