Satılık Sistem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bildiğiniz gibi yurtdışında yaşadığımdan dolayı burda toplayıp sadece 1 sene kullanıp bıraktığım bilgisayarımı satıyorum.Burdan Ukraynaya götürmeyi düşündüm ama çok zor olacağı için vazgeçtim.Sistem aşağıdadır.

• Amd Phenom II x6 1055T 2.8 GHZ / 3.3 GHZ Turbo Core 9 Mb cache,6 çekirdek işlemci 
    •  Gigabyte 890GPA-UD3H AMD 890GX+SB850 AM3 DDR3 1866 anakart
    •  Kingston 2x2x2 (6 GB) DDR3 1333 Mhz CL7 ram
    • Caviar Green Sata 2.0 64 MB cache Harddisk
    • ATI HD5770 GDDR5 1 GB 128 Bit DX11 ekran kartı
    • LG Double Layer Sata Dvd yazıcı siyah
    • Aerocool 600W MidT ATX Siyah oyuncu kasası
    • 21.5 inch D2236SWA Geniş Ekran LED Full HD monitör Tepki Süresi: 5 ms, Çözünürlük: 1920x1080

s

s

s

Aşağıdaki ürünleride (mouse,a4tech klavye,creative camera ve cdlik) hediye ediyorum.Tak çalıştır başka bişeye gerek yok.

s

NOT: Sistemde arızalı hiçbişey bulunmamaktadır o power tuşu kapağı hariç.Ama o da zaten sadece bir kapak hiç bir etkisi yok sistem çalışmasına.Zaten dediğim gibi makina temizdir 1 sene anca kullandım.Fiyatı 1400 TL dir.Kalkıp 1000 tl veririm falan diye mezarcılık yapacaklar lütfen mesaj atmasın.Zaten bu fiyata alabileceğiniz sıfır ürünlere bakarsanız görürsünüz uygun fiyata verdiğimi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bedavaya gidiyor la.

hayırlı satışlar kardesim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

bedavaya gidiyor la.

hayırlı satışlar kardesim.

eyv hacım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    FireOfHeaven bunu yazdı

http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Masaustu-Bilgisayar-Yuksek-Performans-169945/

b
    en bu sistemi 1600e bırakırım ve toplamda 10-15 defa kullanıldı. bence pahalı üstteki üstelik 1 sene kullanılmış :)

Şuan param olsa dakika durmam

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam monitör hariç , kendi laptopum ile takas edebilirim istersen tabiki çok temiz kullanıldı tek sıkıntısı şarjtan çıkardığımda pil 1 saat gösteriyorsa  yarım saat gidiyor.

Acer aspire 5742g i3 işlemci 2gb ram 320gb hdd 2gb ekran kartı gözüküyor 1gb nvidia chipset var dirt1-2-3 shift1-2 mostwanted 1 crysis 1-2 cs mt2 euroturuck similatör 1-2 sniper elitev2 sorunsuzca oynadım çok ısınınca sistem güvenliği için bilgisayarı kapatıyor altına 20tl lik soğutucu koyduğunda oyunlarda filan bir sıkıntı yaşamıyorsun. 

Yinede sen bilirsin hocam kararına sonsuz saygım var :) 

EDİT : Donanımhaberdeki konunda laptop alacağını yazmıssın o yüzden takas dedim :) 

Roark tarafından 24/Haz/13 01:44 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

kasa çok güzel aklımdan laptopu vereyim geçti ama yurtta masaüstü sıkıntı olur yahu :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

arkadaşım konunu baltalamışsam kusura bakma dersen ki sil silerim

baltalamak gibi olmasın ama bende satayım

asus p8p67 deluxe anakart

intel i5 1155 pin 2400 3,2 ghz işlemci

nvidea gts 250 ekran kartı

kingston V serisi ssd 240 gb hdd

2 tb western hdd

550 w termo power

8 gb 1666 mhz kinston ram

23 inc full hd philips monitör

gigabyten kasası ama modeli bulmak ucuk bir model degil 50 60 liralık kasa

2000 istiyorum pazarlık payı layma sapma payı yoktur ciddi alıcılar pmle ulaşsın

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Hocam monitör hariç , kendi laptopum ile takas edebilirim istersen tabiki çok temiz kullanıldı tek sıkıntısı şarjtan çıkardığımda pil 1 saat gösteriyorsa  yarım saat gidiyor.

Acer aspire 5742g i3 işlemci 2gb ram 320gb hdd 2gb ekran kartı gözüküyor 1gb nvidia chipset var dirt1-2-3 shift1-2 mostwanted 1 crysis 1-2 cs mt2 euroturuck similatör 1-2 sniper elitev2 sorunsuzca oynadım çok ısınınca sistem güvenliği için bilgisayarı kapatıyor altına 20tl lik soğutucu koyduğunda oyunlarda filan bir sıkıntı yaşamıyorsun. 

Yinede sen bilirsin hocam kararına sonsuz saygım var :) 

EDİT : Donanımhaberdeki konunda laptop alacağını yazmıssın o yüzden takas dedim :) 

Aynen hacım.Laptop alacam ama i7 işlemcili almayı düşünüyorum.Eğer i7 işlemci makinası olanlar varsa laptopun diğer özelliklerine göre üstüne biraz para veririm değişim yapabiliriz.

@Ka1nsha

Hacı valla çok düşündüm götürmeyi ama valizim + kasa + monitör Sabiha Gökçene kadar bayağı beni zorlar diye götürmekden vazgeçtim.Ben hala masaüstü performasının laptopdan daha yüksek olduğunu düşünüyorum.

@foxxxxx

Problem yok hacım kalsın :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Up

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    FireOfHeaven bunu yazdı

http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Masaustu-Bilgisayar-Yuksek-Performans-169945/

b
    en bu sistemi 1600e bırakırım ve toplamda 10-15 defa kullanıldı. bence pahalı üstteki üstelik 1 sene kullanılmış :)

Şuan param olsa dakika durmam

olm dehşet la :/

1500'e yaparsan hocam havada kapatlar bunu :R

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    FireOfHeaven bunu yazdı

b

bilader o konu başka bu konu başka benim konumu dağıtma lütfen.Sen beleşe versen bende mi beleşe vericem.

Toplam Hit: 6385 Toplam Mesaj: 54