Satılık Windows Server 2008
-
Müridler elimde windows server 2008 var sıfır fiyatı 999 dolar tabiki ama benim istediğim fiyat 300 ytl (Pazarlık payı da var) ilgilenen olursa buradayım...
-
Beyler toplam paketin içinde 7 tane cd var fotoğraflını çekip koyucam, ayrıntılarını da sonra yazıcam 3 tane key var
Edit: içinde bulunanlar Windows Server 2008 , SQL Server 2008 , Visual Studio 2008
-
nerden temin ettin dvdleri hacım bir çıtlatsana belki ben alırım
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
nerden temin ettin dvdleri hacım bir çıtlatsana belki ben alırım
-----------------------------yok benmki temin etmek değil de daha çok imkansıza ulaşmak =D işime yaramadığından veriyorum zaten yoksa hiç gerek yoktu =D
-
demek istedigim nerden aldın kim verdi sana ? hediyemi geldi yoksa satunmu aldın
-
hocam hangi surum ? server 2008 x64 hyper -v?
enterprise
datacenter
server 2008 32 bit falanmi surum onemli?
tamda r2 beta cikti server 2008 dene surumu :)) hoca x64 ise satin alabilirim -
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hocam hangi surum ? server 2008 x64 hyper -v?
enterprise
datacenter
server 2008 32 bit falanmi surum onemli?
tamda r2 beta cikti server 2008 dene surumu :)) hoca x64 ise satin alabilirim
-----------------------------hocam ilk önce şunu söliyim paket hem 64 bit hemde 32 bit'lik. Sizin makinalarınıza göre kurum imkanı sağlamış. Ayrıca ENTERPRICE.
hocam aynen dediğin gibi x64 ve pc de en az 512MB RAM olması gerek.
-
arkadaşlar Windows Server 2008 ya da sql server 2008 torrent linki bilen varsa paylaşsın :)
-
yok bu linkler kalabilir zaten indirilirse bile indirildiği anlaşılıp microsoft tarafından kapaltılıyor yani okadar kolay bi yazılım değil rahat ol sen =)
-
Hocam faturası olmadığı için şirketlerin bi işine yaramaz...
Aktive edildimi peki?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam faturası olmadığı için şirketlerin bi işine yaramaz...
Aktive edildimi peki?
-----------------------------aynen öyle arkadaşım.. o indirilen linkler başkalarının adına kesilen faturalı server 2008'ler.netteki keylerde bi işe yaramaz çünkü kurulsa bile microsoft'ta çakışıyor
ve diğeri anında kapatılıyor. Böyle yazılımlar büyük şirketler için olduğundan kolay değil kurmak. Yani denetim altındalar. Benimki active edilmeyi bekliyo şuan =)