Satılık Windows Server 2008
-
Senin faturan var mi ?:D
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------benimki özel paket.. hediye edildi dedim ya =))
-
Buffy bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------üniversite lansmanlarında dağıtılan 2008 servermı yoksa hocam? :)
Onların ticari olarak kullanılması yasak...
-
buffy sevabına ver 10 kağıda bizim emektara yükleriz renk olsun diye, boşa harcanmasın sende :P
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Buffy bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------üniversite lansmanlarında dağıtılan 2008 servermı yoksa hocam? :)
Onların ticari olarak kullanılması yasak...
-----------------------------yok dostum rahat ol sen=) Dağıtılan değil Kişiye özel Hediye bu ;)
-
muhabir22 bunu yazdı:
buffy sevabına ver 10 kağıda bizim emektara yükleriz renk olsun diye, boşa harcanmasın sende :P
tamam muhabir hazırla 10luğu geliyorum ben :D
-
Hoca urun senin eline nasil gecti ? Bu konuda aydinlatici net bilgi vermezsen konuyu silecegim.
-
bu arkadaşın elindeki cd ler yazılımcı firmalara bilgisayarcılara işte server kurmak
isteyenlere microsoft tarafından veriliyor parayla satılamaz ticari amaçla kullanılamaz
yani bir nevi ha internetten indirmişsiniz ha bu arkadaştan almışsınız.
ticari olarak satılması yasak bişeyi satmak ne kadar etik
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Hoca urun senin eline nasil gecti ? Bu konuda aydinlatici net bilgi vermezsen konuyu silecegim.
-----------------------------Hocam babam saolsun ki Microsoft İstanbul Ofisi'nde tanıdığı önemli dostları var. O önemli dostlarının birinden babama gelen bi Hediye ! Tabi bizim işimize
yaramıyor bende bu konuda faydalanmakta bi mahsur görmedim ve orijinal Server 2008 imi değerlendirmekte karar kıldım.
-
Tekrar ediyorum dağıtılan bir paket değildir ve ekliyorum Microsoft her önüne gelene her isteyene bu paketleri dağıtmıyor. Belirli başlı kriterler içerisinde yalnızca sınırlı
sayıdaki dağıtımlardan bahsediyor arkadaş..