Sene 2100....
-
Sizce 2100 de dünyada ne gibi değişikler olacak???...
-
Ne gibi:))))
-
Sadece fikir almk istiyorum....Sizce de gerçekten ev işlerini yapan robotlar ya da online okullar falan olabilr mi?Ya da onu gibi bişi...
-
2100 yılını görürsek ii dir derim.107 yaşımda oluyom ozaman, benim bilgisayara bakan dedem gibi bakarım herhal etrafa.
-
RaBBiT Ben hayatta olmuyacagım icin pek ilgilendirmiyorya :D
-
ancak o zaman japonyanın bağlantısını yakalicazzz 100 mbit
-
Ewt aslında haklsın da ben o zamanda yaşamak isterdim yaa..Manyak olurdu..:P
-
Belki insan omrunu uzatmak icin birsey bulurlar... bu ihtimali de goz onunde bulundurmak lasim... ama guvenmiyosan, disneyin kurucusu gibi kendini dondurtabilirsin... beklenilen tarih geldiginde de bastan cozerler... ama nekadar canli kalirsin bilemicem...
-
ozaman uzayda yasiyor olacak cogumuz uzaya seferler filanda yapilacak birsehirden bir sehire gidergibi bilgisayarlar cebe sigack boyda olur heralde
en onemlisi dunyada petrol rezervi bitecek ve yeni enerji kaynaklari kullanilacak ve turkiyede bu sikintilar cekilirken kaynaklarini kullancak ve en zengin ulkelerden biri olacak ekonomisi ve savunmasi cok guclu olacak tuz golu ortadan kalkacak cok sayida hayvan turu yok olacak iklimler degismis olacak vs vs vs vs
ozaman cogumuz dunyada olmucak bile bu ruyadan uyanmis olacagiz :) -
Mİllet uzaya cıkacak biz türkler tek basına dünyanın hakimi olacazz...
-
benim olmayacagım kesin...tahribat eger devam ederse yeni bi holy lazım demktir tvt v 100 cıkar artık
Toplam Hit: 2710 Toplam Mesaj: 21