Seni Seviyorum !!!
-
Seni seviyorum demek ne zor diyenler sizce neden zor neden sevmekten korkuyoruz yada neden söylüyemiyoruz
dip not: müridin başlarıda yazabılır ısterse
gevher
unlemlerden bir kismi tarafimdan kirpilmistir
underzero -
Hiçte Zor Bır Sozcuk Değil
+
Turk Yalanlarının Meshur Sozu =)))))) -
sevgili kardeşim gevher.
bu 14314353 oldu.seni uyarmaktan ellerim yoruldu artık.sırf senin için bi mod koyulsa anca.özel mesaj attık forumda rencide etmeyelim diye anlamadın hala aynı yanlışları yapıyosun.
gereksiz konular açıyosun.forum kurallarına uymuyorsun.
bu konu için gereksiz demiyorum ama başlığa bi dikkat et istersen ve düzelt.bizahmet forumdada kendine çeki düzen ver.
yoksa banlanman için taleplerimi adminlere ileticem.
sana özel mesajda attık anlamadın artık burdan yazmak farz oldu
eyvallah -
bende seni sevgilim (: :D:D ben her zaman söylerim. Zaten çok kolay 6 hece 13 harf :D
-
bluetulips seni mi kırcam
---
Seni seviyorum demek ne zor diyenler sizce neden zor neden sevmekten korkuyoruz yada neden söylüyemiyoruz
----
seni seviyorum demek kolay lakin hakedene soylemek zor,zor olsunki bir anlamı olsun,bir anlamı olsunki değer arzetsin,emek verilsin bişiler üretilinebilsin
bırakalım zor kalsın niye kolaylaştırıorzki,kolaylaştıranlarıda görüorz vakti zamanında 50-60 kişiyle beraber olmak senın neyine rekor mı kırıorsun,az olsun öz olsun bunu elde etmek icinde zor olsun
mutlumusun bluetulips:)) -
kokaınman saol uyarın ıçın ama baslıgı duzeltmeyı bılmıyom bıde bu sefer yalnış yere mı actım yıne
-
Bilimsel bır acıklama :)
-
kurallar ne kokaınman bey bence baslık gereksız degıl onemlıkı sızle paylasıyom
-
tesekkur ederım kım duzelttıyse adına bagıslarmısın bana
-
Dünyanın en asıL sözcüğü..THBT feLsefesini kavramışLar içinde bu böyLe .) ''iLLede bahar iLLede bahar bahar isteriz'' SevenLer biLir..
-
Frosttear oraya başka bişi yaz ya edit kalmasın:D ırmak sende kokainmana seni seviyorum de:D tmm işte bu kadar:D
Toplam Hit: 3111 Toplam Mesaj: 24