Seni Seviyorum !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irmak
    irmak's avatar
    Dişi
    Seni seviyorum demek ne zor diyenler sizce neden zor neden sevmekten korkuyoruz yada neden söylüyemiyoruz

dip not: müridin başlarıda yazabılır ısterse
    gevher

unlemlerden bir kismi tarafimdan kirpilmistir
    underzero

insanları iyiy tanıyın, her insanı fena bilip kötülemeyin, her insanı övmeyin,anne ben aşka inanmam gözyaşlarıyla sulanmam istemiyorum pilav yapmakevlilik solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister!Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir ,Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Hiçte Zor Bır Sozcuk Değil

+

Turk Yalanlarının Meshur Sozu =))))))

X
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    sevgili kardeşim gevher.
    bu 14314353 oldu.seni uyarmaktan ellerim yoruldu artık.sırf senin için bi mod koyulsa anca.özel mesaj attık forumda rencide etmeyelim diye anlamadın hala aynı yanlışları yapıyosun.
    gereksiz konular açıyosun.forum kurallarına uymuyorsun.
    bu konu için gereksiz demiyorum ama başlığa bi dikkat et istersen ve düzelt.bizahmet forumdada kendine çeki düzen ver.
    yoksa banlanman için taleplerimi adminlere ileticem.
    sana özel mesajda attık anlamadın artık burdan yazmak farz oldu
    eyvallah

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    bende seni sevgilim (: :D:D ben her zaman söylerim. Zaten çok kolay 6 hece 13 harf :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    bluetulips seni mi kırcam

---
    Seni seviyorum demek ne zor diyenler sizce neden zor neden sevmekten korkuyoruz yada neden söylüyemiyoruz
    ----

seni seviyorum demek kolay lakin hakedene soylemek zor,zor olsunki bir anlamı olsun,bir anlamı olsunki değer arzetsin,emek verilsin bişiler üretilinebilsin
    bırakalım zor kalsın niye kolaylaştırıorzki,kolaylaştıranlarıda görüorz vakti zamanında 50-60 kişiyle beraber olmak senın neyine rekor mı kırıorsun,az olsun öz olsun bunu elde etmek icinde zor olsun

mutlumusun bluetulips:))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irmak
    irmak's avatar
    Dişi
    kokaınman saol uyarın ıçın ama baslıgı duzeltmeyı bılmıyom bıde bu sefer yalnış yere mı actım yıne

insanları iyiy tanıyın, her insanı fena bilip kötülemeyin, her insanı övmeyin,anne ben aşka inanmam gözyaşlarıyla sulanmam istemiyorum pilav yapmakevlilik solmam demek şimdi benle kimler evlenmek ister!Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir ,Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    Bilimsel bır acıklama :)

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irmak
    irmak's avatar
    Dişi
    kurallar ne kokaınman bey bence baslık gereksız degıl onemlıkı sızle paylasıyom

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irmak
    irmak's avatar
    Dişi
    tesekkur ederım kım duzelttıyse adına bagıslarmısın bana

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Dünyanın en asıL sözcüğü..THBT feLsefesini kavramışLar içinde bu böyLe .) ''iLLede bahar iLLede bahar bahar isteriz'' SevenLer biLir..

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Frosttear oraya başka bişi yaz ya edit kalmasın:D ırmak sende kokainmana seni seviyorum de:D tmm işte bu kadar:D
Toplam Hit: 3111 Toplam Mesaj: 24