Seri Katillerden Alıntılar...
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------Hepsi guzel soylemis soylemesine de..
Çok sevdiginiz birinin.. Annenizin, Babanızın yada Kız/Erkek arkadasınızın (Biricik Aşkınızın) Sebebsizce bir seri katil tarafından öldürüldügünü düsünün.. Tamam belki o seri katil cocuklugunda yaşadıgı bazı olaylardan dolayı bu duruma gelmiş ve insanlardan nefret ediyor (Örnegin kucuk yasda annesi tarafından bira karsiligi takas edilip tecavuze ugraması gibi) ama Sucu Günahı olmayan kurbanları sırf o Manyamış diye ölmek mi zorunda?
Bazen bende birilerini öldürmeyi isterim açıkcası ama nedensiz degil.. Seri katil olsaydım toplum için zararlı oldugunu gördügüm insanlar üzerine yogunlasırdım işte ozaman "Sokakları pisliklerden temizliyordum" mantıgını yürütürdüm!
-----------------------------ya snein o tanıdıkların seri katil olsa.
Benim katilleri savunduğum yok.Ama bazen organ mafyasını savunuyorum.Oda bazen..Şu tinercileri, çingeneleri götürüyor diye.Polisin, askerin, devletin yapamadıklarını yapıyorlardı.Eskişehirde yine türedi ipneler.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Knightkib bunu yazdı:
Çok sevdiginiz birinin.. Annenizin, Babanızın yada Kız/Erkek arkadasınızın (Biricik Aşkınızın) Sebebsizce bir seri katil tarafından öldürüldügünü düsünün.. Tamam belki o seri katil cocuklugunda yaşadıgı bazı olaylardan dolayı bu duruma gelmiş ve insanlardan nefret ediyor (Örnegin kucuk yasda annesi tarafından bira karsiligi takas edilip tecavuze ugraması gibi) ama Sucu Günahı olmayan kurbanları sırf o Manyamış diye ölmek mi zorunda?
Bazen bende birilerini öldürmeyi isterim açıkcası ama nedensiz degil.. Seri katil olsaydım toplum için zararlı oldugunu gördügüm insanlar üzerine yogunlasırdım işte ozaman "Sokakları pisliklerden temizliyordum" mantıgını yürütürdüm!
Benim katilleri savunduğum yok.Ama bazen organ mafyasını savunuyorum.Oda bazen..Şu tinercileri, çingeneleri götürüyor diye.Polisin, askerin, devletin yapamadıklarını yapıyorlardı.Eskişehirde yine türedi ipneler.
-----------------------------haji bu yonden bakarsak, haklisin. ama insan haklari diye bisey var, ama o da insan olanlar icin deme?
-
bizim pisikolog kznle konuştum bunları zaten pisikolojide bunlar hastalık olarak incelenir dedi tedavisi olsa suç almaz yani bu adamlar.Deli raporuya yırtar hepsi.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------hayat şartlarını onlar belirlemedi iyi olmayabilirler fakat günahkar da doğmadılar
-
Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün?
Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi,
diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür."
Edmund Kemperolay budur :))
-
Son sözleri (cellâdına)
"Acele et. Sen etrafta ahmakça dolaşırken, ben bir düzine adamı asardım." (Peeeh)
Carl Panzram
-------
KayboL! -
süper sözler dostum saol ..
-
"Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün?
Edmund Kemper -
"Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz."
Charles Mansonen güzeli bu bence adamalr resmen özdeyiş olcak şeyler demiş.
-
Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün?
Edmund Kemperresmen bayıldım bu söze ya. çok akıllıca ve vahsice süper ötesi