Sesimi Nasıl Değiştirirm??
-
arkadaşlar ben telefonda birinden bişeyler öğrenmek için onla konuşacam ancakkk beni tanımamalı sesimi nasıl değiştiririm denenmiş %100 sonuç veren yöntemler varmı? teşekkürler
-
yaff hacı bi ark vardı program ama ark şimdi köye gitti gelince öğrenirim
bide ben bi ark n70 i almışdım değiştirmişdik 1 haftalığına telefonu düşürdüm alt tarafı ezildi biraz
herhalde microfona bişi oldu karşı tarafa sesim çoooook farklı gidiyoduuu sonra gittim yaptırdım
-
skini kestirerek başla hoca
ses sonradan kere değişiyormuş
bak bülent abimize :)
-
anaam o tel züpermiş bea bende yere atsam bikaç kez işe yararmıki ama n73 deel 6260 kabul olurmuki nese bunu bulmam lazımm pff
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------skini kestirerek başla hoca
ses sonradan kere değişiyormuş
bak bülent abimize :)
-----------------------------hmm kalsın ben o sesi cıkartırım kesmeye biçmeye gerenk yok kanımca yinede saol :)
-
kasmaya gerek yok, koy mikrofona bi peçete yada mendil :D filmlerde hep işe yarar :D
-
eski türk filmlerindeki fidyecilerin kullandığı bir yöntem; bez sar telefona harbi işe yarıo :) illa elektronik bişeye ihtiyaç duyma :)
edit: athzai senin yorumu görmedim :)
-
walla katılıyorum bi bezlen sarcan bide üstüne buzlu bi kola iççcen hatta direk buz yicen :D ozman kimse seni tanıyamaz...
-
kimden ne öğrenceene bağlı manitayı mı arıycan he çakalll
-
abi başka bi arkadaşına sordur özel bişeyse samimi mi bi arkadaşına sordur al sana çözüm ses derdi de yok .d
-
google'dan telefon dinleme cihazları diye arat.. orda çıkan sitelerde ses değiştirme araçları var.. denenmiş %100 başarılı cihazlar.. çok pahalı değildi hatırladığım kadarıyla.. erkek sesini kadına kadın sesini erkeğe dönüştürüyordu..