Şiddetli Baş Ağrısı
-
Merhaba Değerli Müridler,
1 seneye yakın süredir neredeyse hergün şiddetli baş ağrıları çekiyorum. Doktorlar stres ve sıkıntıdan oldugunu söyleyip ilaç yazıyor ama onlarında pek bir etkisi olmuyor. Piyasadaki ağrı kesicilerin neredeyse hemen hemen hepsini kullandım bir etkisini göremedim. Baş ağırısını önleyici bildiğiniz doğal yöntemler, ilaç, vs.vs. şeyler varsa önerilerinizi alabilirmiyim.
-
baş ağrısını bi sürü şey tetikleyebilir. Ne doktoruna gittiğin önemli.
1- sinüzitin olabilir
2- beyin içinde kitle olabilir
3- gözün bozuk olabilir
4- migrenin olabilir
vs.. sana tavsiyem önce bi beyin mr'ı çektir nöroloji doktoruna git.bişi çıkmaz ise kulak burun bogaz doktoruna gözük.ordanda sonuc alamazsan bi göz doktoruna gitmeyi dene -
Mutlaka nöronoji bölümüne görünmelisiniz.
-
MR vs ile beyin damarlarına baktır daralma olabilir.. Unutkanlık vs varsa özellikle.. bir de beyin içi sıvı basıncı diye d e bir şey vardır onu da ölçtür
-
Baş ağrısını tetikleyen bir sürü neden var tabi.
Beyin içerisinde kist oluşumu.
Boyun fıtığı olabilir.
Sinüzit
Tümör demiyorum çünkü tümör olduğunda baş ağrısıyla birlikte mide bulantısı kusma ve bayılma gelir.
Migren olabilir
Bunları sonuca kavuşturmak için mutlaka bir Boyun ve Beyin MR'ı çektirmen lazım. -
hocam büyük ihtimalle gözün bozuktur bizim arkadşın başınada gelmişti böyle bi durum gözlük kullandı şimdi gayet iyi
-
benim de 20 gündür başım ağrıyor, migren başladı galiba.
-
mutlaka gerekli kontrolleri yaptırmalısın. geçici ağrı kesici ya da geçici yöntemler ile olmaz. Ağrı kesici olarak durumuna en uygun MAJEZiK var. Kas sistemini gevşetir. Beyin kası-ya da ağrıyan yerdeki kasları... Geçmiş olsun hocam...
-
ilaçla düzelmiyosa psikolojik yani stres falan hocam. sana sıkıntı veren konularda kendini bırak. o konuyu kafanda hallet. yoksa hafiflemez bile.
-
Aynı sorun bir arkadaşta vardı oda bir çözüm bulamadı pek inanmaya inanmaya son çare hacamat yaptırdı iyi gelmişti
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Aynı sorun bir arkadaşta vardı oda bir çözüm bulamadı pek inanmaya inanmaya son çare hacamat yaptırdı iyi gelmişti
-----------------------------
dotum hacamat nedir açıklar mısın