Şiir
-
Şiir arsivi yapicam..Bildiginiz siir okuyan sanatcilari (amator-prof) soylerseniz sevinirim..
Mp3 olarak arsiv yapicam..Ona gore isim verin))
Kitap arsivi degil..
Saygilar..
-
dawn yannış başlık. şiirlerini beğendiğiniz isimler kimlerdir olur ya da hangi şairlerdir olur :D bugun edebi takılıyorum :D
-
Soner Arıca
Can yücel
İclal Aydın
Yılmaz Erdoğan
Atilla İlhan
Uğur Arslan
Dinlediklerim ve okuduklarım şimdilik aklıma bu kadar geldi arkadaşım. Ayrıca sahibini bilmiyorum ama Kendine İyi Bak diye bir şiir var, o da güzel.
Amatör şairin bir şiirini okumak istersen profilime bak :) -
mehmet akif
nihal atsız
bedirhan gökçenin şiir kitaplarını şiddetle tavsiye ederim
-
su gibi akıp gider hayat
insanlar değişir, yüzler değişir
kimi zaman beni korkutuyor
içimdeki dünya
kimse bilemez
kimse bilemez nasıl hissettiğimi
kimse bilemez neler düşlediğimi
yalnızca sen duyarsın sesimi
çok uzaklarda
yaşadığım herşey benim için bile sır
kimse bilemez
kim gerçek, kim hayal
kim oyun oynuyor
kimse bilemez
guzel olan olan hersey neden cabuk biter
guzel olan olan hersey neden cabuk biter
uzaktan seyredince..ama ses etmeyince..sadece uzaktan öyle bakmak..iyi insan olup,ellememek..
anlatamamak kimseye..kimse üzülmesin..kimse anlayamaz zaten..ben kendimden vazgeçmişim..ötesi var mı?anlamı var mı?
uzaktan seyretmişim..yakın ama uzak..sessizce..gece..rüzgar çarpar yüzüme..çarpar da ayıltamaz beni..kesikler bırakır yüzüme sadece..gönülümdeki kesiklerin yanında ne ki..
gülümseyen fotoğraflar iletilmeli, maske takınılmalı..dünyadaki gerçek acıların yanında şımarıklık yapmamalıyım..oysa ki benim gerçeğimi kimse bilemez..
kızdığın,küstüğün tanrıdan, sabır dileyebilirsin belki..kimsenin olmadığı bir ibadethanede..orda bağırabilirim, gözyaşlarım orda izinli olabilirler..hayata kızarım, barışmaya çalışırım, tekrar kızarım..sabır dilerken elim göğsümü yumruklar,çekiştirir..içimdeki acı ne fena ki, dışarı çıkmak ister..
ama korkağım ben..fiziksel acı veremem kendime..korkak..elim göğsümü yumruklar sadece..o kadar.. -
yunus emre we tüm divan şairleri mevlana o dewirdekinler
-
iclal aydın seni seviyorum iclal aydın kar
-
bırde yanlı hatırlamıyorsam yılmaz erdoganın yeni bır sayfada sana bakmak bunu karıstıyo olabılırım
-
kokainman adam ne demiş sen ne demişsin ayrıyeten ibrahim sadriyi nasıl unutursunuz? ayrıyeten övünmek gibi olmasın bende manyak şiir okurum. istersen kendi sesim den bi kaçtane upload ediim. :D
-
Aziz Nesin
Orhan Veli (Müşfik Kenter'in sesinden)
Nazım Hikmet
Kenan Işık
Sunay Akın
Cezmi Ersöz
benim mp3 olarak bildiklerim bunlar.ayrıca okan bayülgenin yedi karanfil 7 albümünde okuduğu ''ağıt'' şiiri de müthiştir. -
Cemal SAFi
Toplam Hit: 2004 Toplam Mesaj: 13