Sinir Kırizindeyim!
-
Müridler benim pc de 4+1 var dün sapasağlam çalışan bu cihaza bugun bi poklar oldu şu an 2 speaker dan ses gelmiyo çıkışları değiştiriyorum (örn; önümdekilerden geliyosa çıkışları değiştirdiğimde bu sefer arkadakilere ses geliyo önümdekilerden gelmiyo) olmuyo. kafayi yiyecem acaba çıkışlardamı bi problem var... geçen hafta çıkış problemi yüzünden gitmiş olduğu garantiden geldi. bide söyle bişey var soundmax ta test dediğim zaman 4 ündende tıssssssss diye sinir edici bi ses geliyo fakat mp3 açtığım zaman iki speaker den ses geliyo 2 sinden gelmiyo. yardımcı olan arklara simdiden teşekkür ederim...
-
üstad denetim masasından ayarları var ordan seciceksin :)
böyle hoparlör ayarları gelişmiş demen lazım bende de olmuştuda -
birazdaha açıklasana 2 saattir uğraşıyorum bi halledemedim yapmadığım şey kalmadı
-
Banada olduydu , arkadaki Siyah , Yeşil , Pembe , Mavi olan girişlere 2 tane kablo ( siyah ve yeşil ) takıyorsan , sadece Yeşil olanı yeşil e takınca sorun halloldu :)) siyah ıda takınca 2 sinden ses geliyor bende...
-
ayarlar>denetim masası>ses,konuşma, ve müzik aygıtları>ses ve efect aygıtları>EN altta gelişmiş>surround yada 4 yönlü ses sistemi
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Banada olduydu , arkadaki Siyah , Yeşil , Pembe , Mavi olan girişlere 2 tane kablo ( siyah ve yeşil ) takıyorsan , sadece Yeşil olanı yeşil e takınca sorun halloldu :)) siyah ıda takınca 2 sinden ses geliyor bende...
anlamadım ama benim 4+1 de sadece iki kablo var biri siyah biri yeşil :) şu sorunu halledemezsem açacam camı... 2 saattir kafayı yedim. unutmadan 4+1 in markası creative -
sandman bunu yazdı:
ayarlar>denetim masası>ses,konuşma, ve müzik aygıtları>ses ve efect aygıtları>EN altta gelişmiş>surround yada 4 yönlü ses sistemi
olmuyo bab :) -
tamam tamam bendede ondan var siyahı siyaha yeşili yeşile takıcaksın aynı kabloları ses kartındada aynı renkteki yerlere takıcaksın sonrada dedigim ayarlar:)
-
bişey daha var ses kartı diil onboard kullanıyorum ben :P
-
ulan ulan gel buraya kaçma öldürücem seni kaçma lan :p ehehehe onboardın destekliyor mu evladım :) bak şimdi çogu kasada hemen arka kısımda eternet girişiyle uspnin hemen altındadır görürsün
ama yanlış olabilir -
diyorum ya iki gün önce canavar gibi calışıyodu bugun format çektim bi baktım ses gelmiyo :D yani sorun ney anlamadım
Toplam Hit: 2369 Toplam Mesaj: 15