Sinüzit İçin Tavsiyem
-
hocalar nalet olsaı sinüzit var bende güzel bi yöntem buldum
önce naneli olips yiyin burnunuz hafif açılsın sonra kaynamış suya papatya koyun snra buharını burnunuza çekin 5 dk boyunca 30 dk snra aynı şeyi tekrar yapın snra diğer gün 1.gündeki yaptklarınız yapın 3.gün yavaş yavaş rahatlamaya başlıcaksınız
-
bende de sinüzit oluyo deli gibi
özellikle kışın
papatta falan deniodum hep :)
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------bende de sinüzit oluyo deli gibi
özellikle kışın
papatta falan deniodum hep :)
-----------------------------işe yarıo demi yeni başladım
-
hacım burda bi sabun vardı aldım kullandıgımda çok işe yarıyordu rahatlatıyodu ama şimdilerde bitti ama bulamıyom şimdi bulabilirsem bakalım siezede haber ederim papatyadan felan iyi bence o sabun
-
Hoca bu dünyada bi anamdan çektim bi de sinüzitten valla.İkiside beni öldürüyo.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca bu dünyada bi anamdan çektim bi de sinüzitten valla.İkiside beni öldürüyo.
-----------------------------doğru söze nedenirki
-
Balon tedavisini arastirin sahsen yaptirmis birisi olarak tavsiye ederim.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Balon tedavisini arastirin sahsen yaptirmis birisi olarak tavsiye ederim.
-----------------------------biliyorm hocam o yöntemi sönmüş balonu burna sokuyorlar yavaş yavaş şişiriyorlar açıkçası balonun patlamasından korkyrm
-
sinüzit mağduru olarak "Otrivine" diye bir burun spreyi kullanıyorum , 2 fıs yapıyon burna 24 saat rahatsın ama geçici bir çözüm tabi.Yine de tavsiye ederim 1 kaç saniye içinde etkisini gösteriyor.
-
sinüzite adam gibi tek çare; acı kavunlar olur sokaklarda yol kenarlarından böle sıkınca patlar içinden su çıkar , her burun deliğinize onun sadece 1 damlasını fazla değil sadece 1 damlasını parmağınızın ucuyla dökerseniz 1 2 gün boyunca bütün sinüzitinizin aktığını görüceksiniz...
bu 1 2 gün boyunca sürekli burnunuza peçete tutmanız lazım...
kesin etkili ve %100 çözüm...
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------sinüzite adam gibi tek çare; acı kavunlar olur sokaklarda yol kenarlarından böle sıkınca patlar içinden su çıkar , her burun deliğinize onun sadece 1 damlasını fazla değil sadece 1 damlasını parmağınızın ucuyla dökerseniz 1 2 gün boyunca bütün sinüzitinizin aktığını görüceksiniz...
bu 1 2 gün boyunca sürekli burnunuza peçete tutmanız lazım...
kesin etkili ve %100 çözüm...
-----------------------------hacı dur aq öldürecen mi adamları :|
annemin dayısı yaptı bunu :s adam hastanelik oldu aq öyle peçete falan kesmiyor direk masa örtüsü perde falan dayıyorsun burnuna :|
denemeyin aq :|