Sitem Google"Da Alt Sıralara Düşüyor
-
beyler sitem www.yapimuhendisi.com
En başlarda ufak ayarlar google da yapı mühendisi yazdığımda 3. sıralara gelmeyi başardım.
ama 1. sıra için bişileryapmayabaşladım ama gün gittikce alt sıralara düşüyor.
hatta şimdi 7. sıraya düştüm. sizce sebep ne olabilir.
adwords hesabımda sitenin reklamı var (oradandolayı eleman benden para koparmak içinmi alt sıralara düşüyorum)
sitede adsense var
bazı site tanıtım sitelerine sitemi ekledim.
google da siteyi aratıp tıklayarak giriyorum (aratıp tıklarsanpuanın artar dediler)
yaw işde paranoyak oldum
siz ne dersiniz bana yardım edin
-
sitene harita koy hocam fark ettiğini görceksin
-
harita derken hocam site haritası mı?
-
site henüz cok yeni değilse "yapı mühendisi" kelimesine tıklayınca senin sitene gidicek şekilde link al..
<a href="senin sitenin linki" title="yapı mühendisi">yapı mühendisi</a>
şeklinde backlink al .. ücretli veya hack ile hallet ama bu dediklerim site henüz cok yeni deilse geçerli
-
Bolvadinli bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye Fiziki Haritası değil tabiki Site Haritası.İçerikte özgün olduktan sonra kim tutar seni :)
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
sitene harita koy hocam fark ettiğini görceksin
-----------------------------adam yapı mühendisi kelimesinde üst sıralara çıkmaya calısıyor sen diyosun site haritası ekle :) adam sana hızlı indexlenemiyorum ya da google bu aralar sayfalarımı indexlemiyor demiyor ki ; yapı mühendisi kelimesinde üst sıralarda oynamak istiyor sanırım amacı ilk 3.
-
site haritası için
http://www.xml-sitemaps.com/ online olarak uğraşmadan yap
-
site haritası robotların ulaşamayacı url ler içindir senin yapıcağın bişey yok dalgalanmalar var bekliyceksin
-
Desiqner bunu yazdı:
Bolvadinli bunu yazdı:
Türkiye Fiziki Haritası değil tabiki Site Haritası.İçerikte özgün olduktan sonra kim tutar seni :)
-----------------------------hacı türkiye haritası zaten var hava durumuna gir bak hatta arada bi kullan metorolojinin güncel bilgileri (:
hacı nuke için site haritası yapmak azcık zor şöle konular güncelleniyor ya.
için modül bulamadım 1 tane bunum oda çalışmadı fos çıktı
nuke için tavsiye edeceğin harita modülü veya kodlarını yazabilecek site varmı? Hani siteni geziyor sana site haritası kodu veriyorya
-
dostum site haritasıyla alakası yok .. sen o kelimeye backlink kas ve sitende o kelimeyi belli yoğunlukta geçir .. <strong> tagıyla ve senin sitene yönlenecek şekilde olsn..
-
sağlam bir rss ekle tamamdır.