Sitem Hacklendi !
-
Arkadaşlar Bu Nasıl olur ya kimsenin tavuğuna kış demedim Sitede SMF enson sürüm yüklüydü 1.111
Herif girip oyun serverlerini ve teamspeak serverimi kapatmış ve web serverdeki tüm dosyaları silmiş.
Kim Bu Oç.
http://img535.imageshack.us/img535/237/wtfoy.jpg -
Geçmiş olsun..
ne üzerineydi siten ?
-
adam gibi sunucudan host alsaydın bunlar olmazdı.
-
mala bak ya hacker ip:bulamazsınız yazmış. kendini hackerdan sayıyo velet. git ver savcılığa. tamam index atarsın anlarız zone kasarsında dosyaları silmenin manası ne. git ver savcılığa sürünsün hocam.
-
@pcdoktor636
peki hocam türk müdür sence kesin. -
Ya birşey üzerine değildi klanız biz aramızda bilgi paylaşıyorduk COD4 üzerine. toplam 50 üye var yok yani.
Ne popüler bir site nede Kazanç üzerine.
Bu Adamı süründürecemde ben Almanyada ikamet ediyorum bu eleman türkmü bunu araştırıyorum bana yol gösterin müridler Lütfen.
Klanımızda COD4 ile ilgili map çalışmalarımız vardı hepsi serverdeydi adam sade web serveri değil oyun serverinden yedeklere kadar ne varsa silmiş piç.Ne tanırım ne ederim Oç. nu
-
kesin senin sürümde bi açık vardır googlede arayıp senin site çıkmıştır.orayada kendi reklamını yapmış. niyet belli, senle alakası yok.Yapabileceğin bir şeyde yok geçmiş olsun daha dikkatli ;)
-
Hostun dandikmiş. Savcılıga ver yakalarlar. Hostcunada küfürü bas adam gibi bir hosting firmasiyla anlas derim.
-
aksata evet olay öyle belli. ancak zone kasıyosan sitenin dosyalarını niye siliyorsun git sadece indexini bas geç. mmb türk olsun olmasın gitsin ab mahkemesine şikayet etsin ozaman.
-
Aklıma bişey geldi bide. Host firman otomatik yedek alıyor olmalı? Host satan elemanla konuş yedeklerini iste. Yedek almıyosa harbi dayaklık. Haftada bir alması lazım.
-
bu arada milw0rm ne ayakı bilen var mı açılmıyor