Sivas Ve Tokat Hakkında Bilgi
-
underzero bunu yazdı
sivas ucuzdur ama gittiginde yabanci gibi davranma esnafi durusttur ama her esnaftan ayni durustlugu bekleme.
Yani tam sorum şu aslında kalacağım yerle birlikte sivasta 400 500 tl yetermi bir haftalığına bana. -
asiri luks harcama yapmazsan yeter,
arkadasa hediye alayim, akrabama hediye alayim demezsen yetecegini dusunuyorum
orta halli bir otelin bir geceligi yaklasik 50 TL
350 TL yatacak + kahvalti veriyorlardir sanirim
gunluk 30 TL ayirirsan oglen + aksam yemegi + sehir ici gezilecek yer icin yol masrafi tutar
500-700 TL arasinda rahat rahat yeter
daha ucuza otel bulabilirsen ki bulursun rakami daha asagi cekebilirsin
underzero tarafından 11/Ağu/12 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdı
asiri luks harcama yapmazsan yeter,
arkadasa hediye alayim, akrabama hediye alayim demezsen yetecegini dusunuyorum
orta halli bir otelin bir geceligi yaklasik 50 TL
350 TL yatacak + kahvalti veriyorlardir sanirim
gunluk 30 TL ayirirsan oglen + aksam yemegi + sehir ici gezilecek yer icin yol masrafi tutar
500-700 TL arasinda rahat rahat yeter
daha ucuza otel bulabilirsen ki bulursun rakami daha asagi cekebilirsin
Hocam :D daha ucuza bulabilirsek güzel olur ya ben pek bilmiyorum hangi oteller daha ucuzdur yada otel harici alternatif varmı. Kalacak yere o kadar para bayılmak koyar bana :D -
daha ucuzu mutlaka vardir ama hangisidir onu bilmiyorum
gelince arastirirsin
olmadi ilk gece 50tl ye kalirsin sonra arastirirsin
-
Hocam sivastayim suanda 2 sene önce iş nedeniyle tasindik ailece bayrama kadar buralarda olurum belki bizim şirketin çakir otelle anladmasi var sanirim müşterilerimiz geldigi zaman orada kaliyorlar fiyatini yarin ögrenirim yazarim Olmadi bi pansiyon var orayada bi bakayim ne zaman geliceksin tam olarak cunku universite kayitlari felan oluyor gecen sene bi musteriye yer bulamamistik
-
mustafa58 bunu yazdıHocam sivastayim suanda 2 sene önce iş nedeniyle tasindik ailece bayrama kadar buralarda olurum belki bizim şirketin çakir otelle anladmasi var sanirim müşterilerimiz geldigi zaman orada kaliyorlar fiyatini yarin ögrenirim yazarim Olmadi bi pansiyon var orayada bi bakayim ne zaman geliceksin tam olarak cunku universite kayitlari felan oluyor gecen sene bi musteriye yer bulamamistik
ALLAH'U TEÂLA nasip ederse bayramın birinci günü ordayım hocam. Bekliyorum -
bi sivas bulusmasi mi yapsak :D
-
underzero bunu yazdı
bi sivas bulusmasi mi yapsak :D
Hocam sivastami yasiyosun yada sivaslimisn .d yapalim çerkezin yeri var orasi iyidir .d ama bu sehirden nefret ediyorum hocam ya nasil bi insani var anlam veremedim .d -
under abi 2 senedir ordaydım mezun olduktan sonra mı söylenir buluşma ayarlayalım diye!
nişanlım orda okumaya devam ediyo zaten arada onun yanına gelicem buluşma olursa güzel olur tabi.
birde under abi sen sivaslımıydın ki?
-
Under abimiz sivasliymis .d hemserim sivasla ilgili bi skintisi olan ulasabilir bana her konuda yardimci olabilirim yilin 3 ayini sivasta geciriyorum elimiz kolumuz saglam evelallah .d