Sizce Hangi Logo ?
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------
Bence bu Super
-
bence büyük farkla 3
-
1 ya da 3 ikiside güzel bnce..
-
1
Kalemler bana pek film sektorunu cagristirmiyor
Digerleri de siyah beyaz baskıda kötü durur, logo tasarımında amaç iyi resim çizmek değil markanın akılda kalmasıdır.
-
her türlü 1 diğer arkilerin de dediği gibi rengini bidaha gözden geçirebilirsin
-
2 daha sade ve güzel
-
Hocam daha önce açtığın konuda da muhalefet olmuştum. Tasarım vs konularında hep muhalefet gibi görünüyorum ama sonuçta burası dost meclisi ise beni yanlış anlamamanı temenni ediyorum. Bunlar Logo falan değilki. Font yanına bi image konularak oluşturulmuş tasarımlar. Logo yaptığın işin ilk izlenimini veren şeydir. Ön yargı özellikle bizim toplumuzda oldukça fazla, logoda bunun oluşmasında en büyük etken. Bu paylaştığın tüm tasarımlar hiçbir logo kriterine uymuyor. Örneğin Hürriyet Gazetesinin logosunu tasarlamak için yabancı bi adam aylaca türkiyeyi dolaşarak ( ayrıntıyı merak edenler için ekşide vs bilgiler mevcut ), şuanki logoyu oluşturmuş. Gibi gibi
-
3
-
bencede az değişiklikle 1
-
Nida Film adının çalıntı olduğunu iddaa eden var :D ilk önce ona cevap veriyim ; Nida Yapı bize sponsor olduğu için adımız nida film.
Logoya geri dönelim ;
Bizde 1.Logoyu düşünmüştük zaten . Biri milliyetten örnek vermiş logonun anlamı olmalı diye , birinci logonunda anlamı var ay yıldız var orda onu görmedinizmi ?