Sizce Ne İş Yapmalıyım
-
arkadaşlar uzun zamandır emlak sektöründeyim işlerim son 10 aydır çok durgun hiç iş yapamıyorum karnımızı ancak doyurabiliriyoruz... yarı aç yarı tok tabiki bazen sigara parasını bulamadıgım oluyor velhasıl kelam işler nanay gülüm nanay....
şu sıralar maddi durumum çok kötü diyebilirim
siz olsanız ne yapardınız fikir alışverişi yapmak isterim...
-
Emlakçılığı nerede hangi bölgede yapıyorsun?
-
istanbul anadolu yakası
-
özel sektöre işçi olarak girerim.
-
C-force bunu yazdı
istanbul anadolu yakası
ağaoğluna falan iş başvurusu yap
-
Avrupada olaydın ev arıyoruz =)
-
ArduouS bunu yazdıC-force bunu yazdı
istanbul anadolu yakası
ağaoğluna falan iş başvurusu yap
hacı özel sektörü sevmiyorum.. kendim yapabilicegim bişiler arıyorum en son çare bir yerde çalışmak
gokcan bunu yazdıAvrupada olaydın ev arıyoruz =)
bölgem dışı hocam başka bir arkadaşın kısmetisin :)
-
Hocam nerde dukkan?
-
avrupa yakası beylikdüzü tarafına geç dostum burada şuan çok hızlı emlak dönüyor
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam nerde dukkan?
şeyhim sancaktepe bölgesinde dükkanımız
ArduouS bunu yazdıavrupa yakası beylikdüzü tarafına geç dostum burada şuan çok hızlı emlak dönüyor
hocam o bölgenin hızlı oldugunu biliyorum ama çok emlakçı var o bölgede bizim bölge gibi yeni ve hızla gelişen bölge
bu tarz bölgelerde sıkıntılar çok oluyor paylaşımlar v.s onlar sıkıntı hep paylaşmayı sevmedigimden degil ne kadar çok ortak okadar çok sıkıntı anlamında düşün...
-
emlaktan zaten bu millet nasıl para kazanıyor hep merak ediyordum
her sokakta bir emlakçı var. zaten evi beğenip emlakçıyı aradan çıkarmakta moda malum.
zaten emlakçısın şöyle yap bence:
ilk etapta biraz sermaye vardır ama sonrasında paraya para demezsin ne dersin bilemiyorum :)
zaten ev alım satım işinde olduğundan hep müşterilerle ev gezdiğinden çok tecrüben olmuştur. bu tecrübenide kullanmış olursun
DONALD TRUMP adını duydunmu
yada ÇIRAK programını izledinmi
eğer cevap hayırsa çok kötü :(
bu adam kimdir dersen Amerkanın en zengin emlak kralıdır
Bu şahıs eline düşen köhne çok ucuza işe yaramaycak evleri alıyor onarıyor satıyor, arsaları alıyor üzerine birşeyler tasarlıyor satıyor
ister müşteri odaklı ev resterasyonu gibi birşey yap, ek olarak dediğim gibi yerleri satın alabilir kiralayabilirsin
gidip aramana gerek yok zaten ayağına geliyor müşteri..
çok para dediğini duyar gibiyim eğer bir kıvırırsan varya ciddi söylüyorum paradan uçak yapar oynarsın