Son Model Msn Messenger Plus...
-
Türkçe mi? değilse TR dil paketi var mı ? :)
hadiiiiii amaaa :D:D -
tr deil ;)
-
arkadaşlar indirdim kurdum gerçekten maanyak bişe yaa. birde TR yamayı bulsak gerçektenki tam süper olacak yani. şimdi ayarları kişiselleştiremiyorum a. koymayalım diye:)
ama harika bişe haa.
tırsanlar için diyim : virüs filan hiçbişe yok. bne 16 ya 9 monitörümde hiçbir virüse rastlayamadıım :Dkasper 2006 son full en iyisi işte:D
ya çok konuştum indirin işte amk :) -
bomba bomba :) karşı taraf offline diyelim , !np yazıyoruz hemen dinlediği şarkı geliyor , buda demek oluyorki online:) keşke herkesta yüklü olsa yenisi
-
:) evet keşke herkezde yüklü olsa. hemen halkı bilinçlendirelim :D
herkez burdaki linki kopyalasın forum sitelerine filan. onlardan ordan çalsın herkez kullansın -
Kaspersky kullanıorm ve Trojan uyarısı aldım :|
-
yoq yaa. bende kullanıyom. hemde güncelleme yapılış niye bişe olmadı. hiç bişe olmadı hatta. amk bak birden adrenalin salgılamaya başladım haa :D ama yok virüs onda kanımca. baksana deca abide kurmuş
-
Bendede kaspersky var uyarı vermedi.
-
Ya tarama yapınca bişe çıkmıo temiz gözüküo ama kurulumun son aşamasında Trojan uyarısı verdi öttü kasper : ) , Karantinada şu anda : ) kötü huylu bişe olduunu sanmıorm Kasper'in şizofrenliğinden kaynaklanıodur :)
-
Şüpheli: riskware Trojan.generic C:\Documents and Settings\volkan\Local Settings\Temp\bis2.exe 435.5 KB 04.03.2007 22:29:44
Toplam Hit: 5234 Toplam Mesaj: 44