folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlarda Converse.

Son Zamanlarda Converse.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

pessimist bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

Herkes görüşünü bildirir bunda bir sorun yokta nedir bu partizanlık :)

Kurtlar vadisi özentisiyiz.Hatta çakır öldügünde saygı durusandada bulunduk:D

Plajda bile sivri burun giyiyoruz,hemde topuguna basarak.:D

Converse alamıyoruz,kusura bakma:D

Oldumu gönlün :)

----------------------------

iyide ben sana zorla converse giy demiyorum ki ?

sana zararı dokunmayan bişeyi neden bu kadar saçma yorumlarla dile getirdiğini soruyorum..

--

ayrıca DJ_Alper, senin gösterdiklerin orjinal converse. sen sanıyormusun ki herkesin orjinal giydiğini? sahteleri 30-40 ytl civarında satılıyor. parası olan adama zaten koymaz bu para.

öğrenci adamda parası yoksa sahte giyer. bunu dert etmeyin. 

Saçma ? Bu ironi altında baska ne saçma olabilir ki ?.Bir ürünün sahtesini gitme zorunlugu nedendir ?Marka.

Sosyal statü sadece zenginligi içine alan bir kavram mı ki ? Abd basa olmak üzere bu ürün yurtdısından çatır çatır 3.dünya ve gelşimekte olan ülklere gençlik ikonu altında pazarlanmıyo mu ? Pazarlanıyor.Millete bunu giyiyormu ? Denildigi gibi gidip sahtesini bile giyiyor.Şimdi belki sizin için 60-70 liralık bir ürün bir gösterge olamayabilir ancak ülkemin kacta kacı asgeri ücretle geciniyor ?.oOnlarda toplumumuzn bir parcası ise toplumun içinde ister istemez etkileniyor.Sadece kendi cevrenizi baz alarak düşünmeyin.

Dediklerinin altına imzamı ilk kez atıyorum. Doğru söz bu olsa. Ayda cebine 100 milyon giren insan var, onları düşününce baya bir manidar geliyor.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    sigara,alkol,esrar para bulan kesim ( burda yazan kimseye değil bu lafım ) sokakda convers giyene zengin gözü ile bakıyor bu aptalca 1-2 kerede şahit oldum adamın fix sigara alkol esrar gideri her ay 200-250 lira gelmiş conver giyen tikky vs dior bu denyoca.

hergun 20 lıraya 4 cıara alan yanıda 4 bıra ıcen adam illaki converse giyiyodur =)

X
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

Saçma ? Bu ironi altında baska ne saçma olabilir ki ?.Bir ürünün sahtesini gitme zorunlugu nedendir ?Marka.

Sosyal statü sadece zenginligi içine alan bir kavram mı ki ? Abd basa olmak üzere bu ürün yurtdısından çatır çatır 3.dünya ve gelşimekte olan ülklere gençlik ikonu altında pazarlanmıyo mu ? Pazarlanıyor.Millete bunu giyiyormu ? Denildigi gibi gidip sahtesini bile giyiyor.Şimdi belki sizin için 60-70 liralık bir ürün bir gösterge olamayabilir ancak ülkemin kacta kacı asgeri ücretle geciniyor ?.oOnlarda toplumumuzn bir parcası ise toplumun içinde ister istemez etkileniyor.Sadece kendi cevrenizi baz alarak düşünmeyin.

Burda suç kimde sence? Türkiyede var mı böyle bi olay? biz herşeyi yurtdışından alıyoruz. ayakkabıda ordan geliyor. izlediğimiz filmlerde elemanın ayağında o var. bakıyoruz yakışmış. özeniyoruz yaşantısına elemanın. çünkü burda öyle yaşam yok. lavuk giymiş araba altında, kızlar yanında. ee sen napcaksın paran arabaya mı yetiyor? kızlara mı? ayakkabıya yetiyor o da sahtesine.. derine inersek bu..

senin bu dediğin doğru. ancak, toplumumuz buna sürekli muhtaç kalıcaktır bi kere gençlere doğru eğitim güzel yaşam sunsunlar. okulların tuvaletleri hala bok kokuyorsa. kantine inince dünden kızartılmış patates saçma sapan yiyecekler satılıyorsa gençlerin hepsi hayal dünyasında yaşar. bunada yardımcı olarak ayakkabı alır tişört alır vs. vs..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

converse evet bir donem yani baya eski donemler 80lerde 90larda falan uygun fiyatlı hafifn ayakkabılar olarak piyasaya gelmiş ve bazı kitlelerce de cok sevilmiş bir ürün ama 2000in ilk yıllarından itibaren ayakkabıya yönelme bir artış gösterdi bu artıs fiyatlarada yansıdı tabii..kendi hedef kitlesinin dışında bir grubada hitab eder oldu hatta ayakkabının ilk kullanıcıları bu simli pullu garip logolu ayakkabıları markaya yakıştıramasada marka olarak amacın daima daha buyuk kitlelere ulasmak oldugu içn durumdan tabiki memnun kaldı

he o fiyata converse almak mantıklımıdır rahattır ama bi niketa adidasta pumada dieselde bu listeyi uzatabilirm cok daha rahat ayakkabılar bulabilirsiniz ayagınızın anatomisine cok d auygun degil ki genelde ilk giyilme donemlerinde ayakkabının lastik tarafları bircok kullanıcının canını sıkıyor ,ayagınıda=)

ne olursa olsun insanlar hangi kılıkta nasıl mutlu hissediyorlarsa öyle yapsınlar bence kitlesel hareketi kendine uygun goren toplum içinde 'aynısından bitane' olmak isteyenler buyursun efendim

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    Zokoro bunu yazdı:

eskiden giyince fakirliğin sembolüydü :)

tiger'lar çok rahat şimdilerde , bi de onlardan denemek lazım :)

kesinlikle harika ayakkabı assicsler 3 tane tigerım war 4.yu alıcam ki zor rahatlıgı yakalayan we asla aynı ayakkabıyı almayan bir insandım onceden tavsiye ederim

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:

rahatlık olsa ondan kat kat rahat ayakabılar var marka manyaklığı biraz.şimdi moda converse ayakkabi giyip ön ayaklarinin resmini cekmek :)

Ön ayaklar pauhauhad.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    peTaL bunu yazdı:
    Zokoro bunu yazdı:

eskiden giyince fakirliğin sembolüydü :)

tiger'lar çok rahat şimdilerde , bi de onlardan denemek lazım :)

kesinlikle harika ayakkabı assicsler 3 tane tigerım war 4.yu alıcam ki zor rahatlıgı yakalayan we asla aynı ayakkabıyı almayan bir insandım onceden tavsiye ederim
    way reklamda yaptın yane enson seni metropol (tiger) = converse sorumlusu yapalım =))))))))

X
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    bi feysbuka bide konserveye alısamadım bi turlu nedense :| nike ve adidaslar hem rahat hem saglam, bnm tercihim ikisi sahsen.. converse lerde saglamdır rahattır beki, ben hic giymedim, sadece sevmiyorum :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Adana'da çocukluğumdan beri Dexter marka ayakkabı meşhurdur. Compü iyi bilir :) Hatta amerikan pazarında sahtesi ve kaçağı bulundurulmaktadır. Converse ise çoğunlukla 12-20 yaş arası ergenlerde yaygınlaştı gördüğüm kadarıyla. Eskiden hatırlıyorum bez ayakkabı 10-15 ytl iken diğer ayakkabılar çok daha pahalıydı. İlginç işte. Mesela bu dexter çok kullanışlı ve klasik-spor görnümlü bir ayakkabı. Bende sahtesi var. Anca ona yetti param :) Üniversiteden mezun olmak üzereyim ve iş sahibi olursak alırız artık kendi paramızla orjinalini :P

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 16410 Toplam Mesaj: 129