Sonunda Kişisel Sitemi Yayınladım
-
Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun zamandır tahribat ailesi ile birlikteyim. Uzun zamandır düşündüğüm kişisel sitemi yayınladım. Size de söylememek olmaz şimdi :) Genelde teknik yazılar yazıp, kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Yazıların birçoğu İngilizce, ve öyle devam ederim sanırım. Neyse uzatmıyorum :)
-
Aynen bu şablonda bir site gördüğüme enimin. Dünyada büyük işler yapmış Türk bi abimizin siteside aynen böyleydi. Bence ikimizde kim olduğunu biliyoruz ;)
-
öncelikle hayırlı olsun hocam ama fazla sade olmuş
-
zeybekustasi bunu yazdı
Aynen bu şablonda bir site gördüğüme enimin. Dünyada büyük işler yapmış Türk bi abimizin siteside aynen böyleydi. Bence ikimizde kim olduğunu biliyoruz ;)
Kendisini bizzat tanıyorum. Microsoft' a gitmeden önce 4 oda ilerimde kalıyordu. Ayrıca svbtle güzel bir wordpress temple, birçok kişi tarafından kullanılıyor :)
-
MiaD06 bunu yazdı
öncelikle hayırlı olsun hocam ama fazla sade olmuş
Sadelik neysede.Sadece tavsiye olarak söylüyorum Tükçe'ye biraz daha ağırlık ver bence.
-
keşke yayınlamayaydın
-
swordfish bunu yazdı
keşke yayınlamayaydın
Oldu mu şimdi sword :D Senin stickerlarını izmir de heryere yapıştırdığımı bilirim ben oldu mu şimdi :D
-
verdim kudos u hayırlı olsun hocam.
-
swordfish bunu yazdı
keşke yayınlamayaydın
sjdgksabngkj :D
Hacım adam haklı şakayla karışık ama şu temaya el at. Sade sade tamamda bu sadeliğin bokunu çıkartmak artık :D
-
anubisx bunu yazdıswordfish bunu yazdı
keşke yayınlamayaydın
Oldu mu şimdi sword :D Senin stickerlarını izmir de heryere yapıştırdığımı bilirim ben oldu mu şimdi :D
Kardeşim yeğenim oturmuş pc ye o yazmış kusura bakma.Çektim kulağını keratanın...
Sitene gelince hayırlı olsun 15 yıldır bilgisayar kullanırım seninki kadar güzel bir websitesi görmedim.
Webmaster diye geçinenler baksında site nasıl olur görsünler
Saygılar..
swordfish tarafından 07/Kas/12 21:11 tarihinde düzenlenmiştir -
ben beğendim.