Sonunda Tekrar Birlikteyiz...
-
benim telefonlar bozuktu giremiyom diye üzülüyodum sonra baktım kapalı bugün geldi telefonlar ne şans yav sağ üst köşeye nazar boncuğu koyalım bari:)allah kem gözlerden saklasın tahribatımızı...
-
bu arada basliga bak hahah o nasil turkçe :p
-
yine tahrideyım cok iyi oldu be.demekki tahrisiz bir int. alemi dusunulemez:P
-
hepinize katılıyorum. internette gircek site kalmadı
-
yupiiiee sonunda geri geldi tahribaT :) kawustuk mq sonunda ya hayirlisi olsun yeniden dieLim....
-
Walla şunu anladım interneti sadece tahribat ,download bi de messenger için kullanıomuşum.Bi ara hayattan kopar gibi oldum ama hep kendimi yenile butonuylan teselli ettim.Hade gereksiz forum başlıkları ve saçma şeylerden uzak bir tahribat serveri dileğiyle...
-
valla hojalar tbt olmadı nete girmek içmden hgelmiyor sadece msn sitelere bile girmiyorum yaşasınnnn
-
Varr SOrunun sebebi yazıyor anasayfada ama neyse yınede göremeyenler var sanırım
Tahribat.Com Yeniden Online... 3/2/2006 11:27:00 AM
Merhabalar,
Tahribat.Com'u yaklaşık 5 aydır barındıran serverın günlük 80.000 i bulan coğul hiti karşılayamaz duruma gelmesinden dolayı, serverımızı upgrade ettik.
Tahribat.Com artık 64 Bitlik Amd Tabanlı Serverda, Mssql 2005 ile daha stabil, daha güçlü...
Bu upgrade sırasında yaşanan 3 günlük erişim sıkıntısından dolayı müritlerimizden özür diliyoruz.
-
Tahribatın bir alışkanlık olduğu tescillendi.3 gündür boşuna yaşıyodum.
-
AH BE KARDEŞİM 3-4 GÜNDÜR KAFAYI YİYORUM NE OLDU BU SİTEYE YAAA?
OHH BE EN SONUNUDA KAVUŞTUM TAHRİBATIMA :))))