Sony Vaio Laptop Ve Digerleri
-
HP'lerde yine ısınma sorunları varmış.
Bende bir Sony Vaio kullanıcısıyım ve çok memnunun. Hayatta gidip başka notebook markası almam. Ekran ile farkı koyuyor zaten. Onun haricinde kullandığı donanımda diğerlerine göre çok iyi.
Sony'e kafa tutacak tek bir marka var bana göre. Oda Dell. XPS'ler çok sağlam geldi.
-
Sony nin fw modelleri tama bana gore.Ama ekran karti 256 mb burada sorun yasarmiyim diye dusunuyorum.Cunku grafik programlarini cok fazla kullanacam.
-
merhaba..
simdi sole anlatayım bı donem bu mevzuların baa ıcınde ıdım
mesela lg 9600 260 paylasımsız ekran kartı olan modelı ıle
sony nın 9400 gt 128 mb paylasımsız ekran kartı arsında kı fark
sony nınkı daha ıyı ıdı cunku sony dekı ekran kartı 128 bit
lg deki 64 bit
ayrica cipset lerinde felan fşirmalar cok kacıyorlar anakartta ozelıkle cunku dıkkat edersenız hıc bırının anakart ozelıklerı yazmıyor
ama goz e gelen islemci rem ekran kartı gıbı ozelıklerı yuksek tutmaya calısıyorlar yani ana kartta cok onemli
sony pahalı ama bir cok urununde hakkını veriyor eminol
-
9600MGT/GS 128bittir bunun firmaya göre 64biti olmaz boş yere sallamayın.
9400 orta-altı segment ezik bir ekran kartıdır.9600'e kafa tutamaz.Anakart bilgilerinin önemi zaten yok,ihtiyacın olabilecek şey kuzey/güney cipsetleridir bunuda Centrino2 logosu ila anlayabilrsin,tavsiye olunabilecekse alıcağın cihazın cipsetinin sis olmamasına dikkat edebilsin.
http://www.canbilisim.com/?urun-detay_21431_Samsung_R560-AS03TR.html
http://www.vatanbilgisayar.com/ProductDetails.aspx?I_ID=39067Ben bu 2 cihazı öneririm ama işlemcisi T9600,T9400 DDR3 tercih DDR2 olabilecek,min 1gb ekran kartılı bir cihaz bakabilirsin.
Sen düşündüklerini yaz fikrimi belirteyim. -
hocam sony fln sil gel sen toshiba al memnun kalacağına eminim toshiba a300 23j al 2 milyar en ucuz vatanda
-
Bende 7 yıldır toshibadayım 2-3 model kullandım iyi güzelde severimde teknik serviste iş yok gerçi bidaha güzel bi düşürdüm altı ,lcdyi komple beleşe değiştiler ama
teknik servislerde iş yok türkiye 2.500 güzel bi toshibada alabilirsin bilmem antikkynın toshiba hakkındaki fikri ne?
-
Bu arada marka olarak hp sakın alma düzgün çalışanına rastlamadım paraya kıyacaksan sonyde iyidir.Antikky zaten bahsetmiş özelliklerden benimki marka önerisi olsun.
-
bişi sorcam toshiba da paylaşımlı ekran kartı kullanıyor model ucuz oluyo
paylaşımsız istediğinde fiyat giriyor?
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------bişi sorcam toshiba da paylaşımlı ekran kartı kullanıyor model ucuz oluyo
-----------------------------
valla bu benimkinde paylaşımsızmış acerin de bi vatan da bi modeli vermış hepsi aynı bitek ekran kartı 1 gb paylaşımsız ama ne kadar olduğunu bilmiyom Toshiba Rulzz diyom hocam ben laptopu düşürdüm 1.5 metreden gönderdim servise 4 günde geri fan temizliği yapılmış halde geldi -
rapidhacker550 bunu yazdı:
kroo bunu yazdı:
-----------------------------bişi sorcam toshiba da paylaşımlı ekran kartı kullanıyor model ucuz oluyo
valla bu benimkinde paylaşımsızmış acerin de bi vatan da bi modeli vermış hepsi aynı bitek ekran kartı 1 gb paylaşımsız ama ne kadar olduğunu bilmiyom Toshiba Rulzz diyom hocam ben laptopu düşürdüm 1.5 metreden gönderdim servise 4 günde geri fan temizliği yapılmış halde geldi
-----------------------------ya iyi de o servisten servise değişmiyor mu mesele iç anadoludaki adam kötü akdenizdeki iyi olabilir
bi de harman kardon hoparlörler ne kadar verimli