Şu Aracı Alıcam Sizce Nasıl
-
hocam kaça anlaştın bilmem ama mümkünse bu tarz araçlardan uzk dur mühim olan kaç km yaptığı değil nasıl km yaptığı ilk etapta. örneğin normal kullanımda taksilerdeki paliolar 5ook görürken şirketlerdekiler 150-200k da iptal oluyorlar aynı arabanın oynanmamışını temizini bulursan ondan al derim mercek fara takılma derdin gösterişse sende uğraşacaksan al geç bunu ama ben senin yerinde olsam gider ihtiyar bir dededen falan bakarım araca maksat börüm börüm bağırtılmadan temiz kullanılmış olsun.
-
Arabalardan pek anlamam ama ilanın sonundaki yazı dikkatimi çekti
"mantıklı takaslara açığım..
EV ALACAĞIM İÇİN ACİL SATILIK .."
Şimdi ev alacak adam takasa girmekle uğraşmaz nakit ihtiyacı olur biraz çelişkili geldi bana güven vermedi. Ama tekrar söylüyorum araçla ilgili bir yorumum yok sadece adamın yazısından yola çıktım.
-
hız arabası olduğu haşin kullanıldığı belli 10 bin lirayada alsan bunu ha deyince satamazsın
kaldıki araba pazarlarında bu aralar düzgün ellenmemiş arabalar bile istenildiği fiyata satılmıyor
zaten bu araba sanayiden çıkmıyordur büyük ihtimalle
cidden 20k ya yeni model binilcek araba yok türkiyede şöyle 30-35k dan başlıyor binilcek arabalar
20k ya kadar zevk alıp binebileceğin masrafsız araba vectra b fln -
PLAKA photoshop
-
bende rxt düşünüyorum fakat sahibinden.com piyasası gerçekten çok uçuk. Ne zaman düşer bu arabanın piyasası? Bayramdan sonra düşecek dendi hala bekliyorum :D
CnkGn tarafından 03/Kas/14 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Sadece 2.ye mesaj atma durumunda hissettim kendimi. Ben uzak dur derim yapılmıcak hiçbir modifiye yok bu araçta.Ayrıca araç yorulmuş araç gibi duruyor.O paralara temiz corsa c 1.7 dti bulursun 2003 model. Tabi aramak lazım işi bilmek lazım biraz uyanık olucaksın para sende mal adamda. Satarken zarar değl kar edersin bu arada :)
abds tarafından 03/Kas/14 16:45 tarihinde düzenlenmiştir -
2000 modelini kullanıyorum. 3 senedir bende 130binde ve nerdeyse kendi fiyatının yarısı kadar hatta daha da fazlasını harcamışımdır.
100k altına bak hocam.
ben şahsen memnunum arabamdan , km si ve yaşına göre harcadığım normal extra bişey çıkarmadı. yerli cliolara bin basar.
-
"Mantıklı takaslara açığım"
"Ev alacağım için acil satılık"
?
-
km fazla aracın alırsan 4,000 gayme kaçar sana demedi deme .