Süper Kupa Kartal"In: 1-0
-
Tebrikler..Delgado guzel oynadi..Bizim cihan mal'i oynadigi surece hep sorun yaşayacagiz..
-
kokainman bunu yazdı;
görende uefa süper kupayı alcaklar sancak.yazık yaw :P
İyide 1,5 milyon euro aldık Allah bereket versin.
(Dipnot 1,5milyon euroya gs dömelir bile bu kıtlıkta 1,5milyon euro toplamak için medine dilencisi gibi milletten para dilendiğinizide unutma:))
Bu kupayı ilk kazanan biz olduk ayrı bi önemi oldu.İlklerin takımıyız nede olsa (şimdi bizde uefayı aldıkla gelmeyin nenemin kızlık zamanından kalma kupayla :) şuan avrupada da Türklerden en iyisi beşiktaş)
DElgado mükemmel inş. nazar değmezsin.
Nobrede sağolsun bi tane hava topu bırakmadı,ee Karttallar yüksekten uçar.
-
taş gibi beşiktaş.
-
olum adam gibi konuşun lan şunun şurasında tebrtik ettik sizi
-
Türklerden en iisi Beşiktaşmı
La persian git buna kim inanır olm manyadınmı lan ahahaha :D -
Yok daha neler Türkiyenin en iyisimi :)) Hadi bu seferlik başarı görmemişliğinize veriyorum :))
-
beşiktaş 100. yılda şampiyon olduğunda her taraf naftalin kokuodu...umarım anlayan anladı...
anlamayanda kassın anlamaya çalışsın :) -
galatasarayın başarılarını ne zaman hazmedebileceksiniz merak ediyorum. bi galatasaraylı türk olarak bu başarıyı ben hazmedebiliyorum ama başka bir takımı tutan başka bir türk vatandaşı hazmedemiyor. bunu anlamak çok güç. hala galatasarayın başarılarına inanamayan, inanmak istemeyenler var, biz de (millet olarak) aldık bu kupaları, bu başarılar "bizim" demeye cesaret edemeyen, biz sizi yendik, iyi ki bi kupa aldınız, hala aynı şeylerle övünüyosunuz gibi cümleler kurabilen organizmalar var hayret ediyorum.
-
bu kadar sakin mesaj yazdıysam.. konulan kural yüzündendir.. ortamı germeyin fazla..
gererseniz bende gererim yani..
istediğim hiç bişeyi söylemedim daha..
-
Ben takım tutmam,açıkcası pekde alakam yoktur futbolla ama bu işin raconunda yenmek de var yenilmek de,zaten bunlar olmazsa futbolun anlamı kalmıyor,bırakın takımlar yensin birbirini arkadaşlar,siz yemeyin birbirinizi.
Toplam Hit: 5127 Toplam Mesaj: 45