Tahribat.Com Wallpaper (Harabe)
-
Selam arkadaslar... Yikik bir bina modelliyodum, bitti sayilir :P tahribat.com'a armaganim olsun ;)

-
hacı orda tbt yazıomu :D yoksa benmi göremiorum :S
-
eline sağlıkta bende tbt yazan bişiler aradım valla :)
-
mauahahah :P gizem orada arkadaslar :P yerdeki gazete kagidinin uzerindeki logoya bakin :P
-
oha :| baya gizemli olmuş ama :D
-
ya hoca benim bi fikrim var 3-4 katlı bina böyle savaştan çıkmış gibi olsun yan yatmış katlar falan fakat aşşağıdan yukarı 2. kat sağlam dursun.Çok yeni sağlıklı büyük acılara dayanmış gibi.O kata Tbt falan desek orjinal birşey olur ama baya kasar sanırım.
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
mauahahah :P gizem orada arkadaslar :P yerdeki gazete kagidinin uzerindeki logoya bakin :P
-----------------------------hmm..bende gölgede fialn kaldı diye düşündüm :P
-
zumsuk bunu yazdı:
ya hoca benim bi fikrim var 3-4 katlı bina böyle savaştan çıkmış gibi olsun yan yatmış katlar falan fakat aşşağıdan yukarı 2. kat sağlam dursun.Çok yeni sağlıklı büyük acılara dayanmış gibi.O kata Tbt falan desek orjinal birşey olur ama baya kasar sanırım.
kasmaz dai :P ben buna daha 2 kat ekliycektim zaten :P dedigini dusunucem ;) -
lan benim aklımda bi wallpapr var ama bi yaparsam cümlealem dumur oalcak
ben yapamam da abime yaptırabilirsem :S
-
destek@tahribat.com 'a atıyoruz hocam resimleri wallpaper olarak değerlendirilmesi amacıyla..
-
Nurky bunu yazdı:
destek@tahribat.com 'a atıyoruz hocam resimleri wallpaper olarak değerlendirilmesi amacıyla..
dai daha uzerinde oyniycam, tam olarak hazir olduguna karar verdigimde yolliycam :P