TBT Hadi İkariam'a
-
varım.. Klansavaslarında iyiyimdir.. bundada bi ara iyiydim de..kapattım sonra..
-
Rho'da başlayın hocalar,
Dip Not : 120k genel puan, 7,5k general puanı , 21 Ambrosia yüklü satılır.
-
boş boş oturuyorum bu günlerde bende varım
-
bende bi aralar bakmistim öle ama alirsaniz bende gelirim
-
umaykut oynuyorum ama benide yaz ikisinide oynaırm. Hesapları şimdi açıyomuyuz ?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
umaykut oynuyorum ama benide yaz ikisinide oynaırm. Hesapları şimdi açıyomuyuz ?
-----------------------------herkezin konuyu görmesi için yarın uygun bir saatte hesap açalım diyorum
tekrar belirtiyorum aynı anda açılan üyeliklerin birbirine yakın olma ihtimali oldugu için aynı anda açmamız ileride yapacağımız ticartet için büyük önem taşımaktadır
ancak bu çok büyük bir sorun değil hepimiz başladıktan sonra gelmek isteyen sonradan da gelebilir sömürge fln yanımza gelir
-
bende varım pc yi hallettim mi katılırım bigpowerden yazıyorum :Dyassun ben
-
biz MrZ 1 den Mrz 40 a kadar üyelik açmıştık.. Sonra yakın olanları aldık.. Hemen ban lamıyorlardı..Sonra diğerlerini hiç kullnmadık..
-
PanxeR bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------herkezin konuyu görmesi için yarın uygun bir saatte hesap açalım diyorum
tekrar belirtiyorum aynı anda açılan üyeliklerin birbirine yakın olma ihtimali oldugu için aynı anda açmamız ileride yapacağımız ticartet için büyük önem taşımaktadır
ancak bu çok büyük bir sorun değil hepimiz başladıktan sonra gelmek isteyen sonradan da gelebilir sömürge fln yanımza gelir
-----------------------------Hocam yeni özellik eklendi, arkadaş davet edip yakınlarında başlatabiliyorsun.Sizi davet edeyim mi ?
-
CasTeaL bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yeni özellik eklendi, arkadaş davet edip yakınlarında başlatabiliyorsun.Sizi davet edeyim mi ?
-----------------------------daha mantıklı hocam böyle yapalım :W