TBT İstanbul Bulu$Ması (09.09.2007)
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------herkeze acik bi bulusam bne foto ayarlamaya calisirm :) tuh t-shirletrde gelemdilki daha ...
neyse beyler yapicaz bvisiler merak etmeyin... toplanalişmi steyen pm atsin beni arasin excaliburu aramayin sakin o satar :P pm atin no mu isteyenler
-----------------------------
Siz bunun yazdıklarından annamamı$sınızdır ben yazayım size :D"Herkese açık bir buluşma . Ben fotoğraf makinası ayarlamaya çalışırım. Tüh Tisörtlerde gelmedi daha.."
"neyse beyler yapıcaz bişiyler merak etmeyin.. Toplanalım isteyen pm atsin beni arasın excalibur u aramayin sakın o satar :P" -
para bulursam bnde gelebilirim 10lira bulsam yetmezse gerisini cekersiniz herhalde:) fotograf makineside getiririm unutmazsam:)
-
ugur0 bunu yazdı:
para bulursam bnde gelebilirim 10lira bulsam yetmezse gerisini cekersiniz herhalde:) fotograf makineside getiririm unutmazsam:)
-----------------------------ya parayı ne sorun ediyon amk biz gebzeden geliyoz
bende taşş çatlasın 20 ytl var :D gene geliyom
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------Ekledim hoca :D gelin aq gelin zaten herkese bişşiyler ısmarlıcam borclarım var üeaea :/
-
bana bi patso+cola ustunede bira sozun war unutma
-
banada :D:D::D
-
Loolsunuz aqkoyim üzerime üzerime gelmeyin. Satar giderim kalırsınız orda :D Aslında satsam süper olur laa düşünsene "kendi düzenlediği bulu$maya gitmeyen adam" wow karizmaya bak bi düşüneyim ben $u işi :D adadad $aka lan gelecem :D listeyi apteyt edip editledim ekledim vs son haliyle böle.
-
işallah kimse gelmez de kabak gibi kalırsın orda :D
nerde buluşucunuz la? polise ihbar ediym. üstünde tahribat.com yazan tişörtlü denyo. canlı bombadır diym :D seni uçursunlar ordan :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------işallah kimse gelmez de kabak gibi kalırsın orda :D
nerde buluşucunuz la? polise ihbar ediym. üstünde tahribat.com yazan tişörtlü denyo. canlı bombadır diym :D seni uçursunlar ordan :D
-----------------------------he polisde diyo du zaten biri arasada canlı bomba yakalasak :D:D:D
ama güzel fikir bide tahtibat felan yazıyo :D
-----------------------------------------------
-
Ben de gelecem ulen hepinizi birbirinize düşürecem :D :D :D Yalnız biliosunuz dimi boğanın cevresı cok kucuk bı alan o kadar kısı o kadarcık yerde bırbırını nasıl beklıcek cok merak edıorum :D