TBT İstanbul Buluşması - 13 Eylül
-
student bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
15 kişiyi geçerse bende geliyorum
15 kişiyi geçsin diye ben de geliyorum :))
-----------------------------aynen ;)
-
ibnalahad bunu yazdı:
hoca ben yerebakan adlı müridide ikna etmeye çalışıp, gelmeye çalışırım ama sen kesin buluşma yerini ve saatini pm den yada konu açarak haberdar eet pm olursa daha iyi olur tabii
-----------------------------O adamı getir mutlaka. :)
-------------------------
Her buluşma başlığında ''O gelirse ben de gelirim, kişi sayısına bağlı'' vb. iletiler çoğalmaya başladı, eğer birisi için o buluşmaya gelinilecekse gider o kişiyle özel buluşursun, ''Ben sizi takmıyorum aslında o adam için geliyorum'' fikri zühreden endişeler yaratılmasın.
----------------------------
Kendilerini emekliye ayıran ya da seviye yarışına giren adamların bu başlığa girmeleri büyük hata olurdu, yaş ortalamasından bahsedip, ''Çoluk çocuk dolu'' vb. cümleleri gelmeme bahanesi olarak özel mesajlarında kullanarak, forum iletilerinde külhanbeyliği yapmak değildir efendilik. Espiri amaçlı yazılan bir cümleyi alıntı yaparak aksini ispat etme telaşına girmek değildir erdem...
----------------------------
@SyspioniC; Listeye beni ve Exca dürzüsünüde yaz.
-
Gelirim ben de yaz beni. Artık İstanbul'dayım :)
-
Bir çok İstanbullu müride tanıdım;onların neden sesi soluğu çıkmıyor acep o.O
-
abi dayıyı sıkıştırın. en azından 10 kişi gelecektir :)
burdakiler biyerden tanıdık geliyor ama kim bunlar :) tahribat tişörtü var siyahlıda :)
iftar açmaya gidiyormuş bunlar :) saat 6:26 :) -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------abi dayıyı sıkıştırın. en azından 10 kişi gelecektir :)
burdakiler biyerden tanıdık geliyor ama kim bunlar :) tahribat tişörtü var siyahlıda :)
iftar açmaya gidiyormuş bunlar :) saat 6:26 :)
-----------------------------bunu tanıyorumda ısmı aklıma gelmıyor tbt de aktıf degıl bayadır
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------abi dayıyı sıkıştırın. en azından 10 kişi gelecektir :)
-----------------------------Şapkalı olan benim. :)
Tişörtlü olan TR_İp olabilir.
-
evet o tr_ip.
pyramid, kaygusuz siz geliyomusunuz ?
-
mekan olarak sultanahmet güzel olur. gelmek isterim gelirsem de 3 kişi falan geliriz :)
-
Swool bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Şapkalı olan benim. :)
Tişörtlü olan TR_İp olabilir.
tbt tişörtlü ayakta olan tr_ip emre , hemen sağındaki enis hipnası, turuncu tişörtlü andy, andynin hemen solundaki siyah tişörtlü benim,benim önümde çizgili gömlekli demodor mehmet abi (saygılar :D) , mor gömlekli amcanın suratının hemen yanındaki Dünyahali(iboş :F)geçen sene iftar buluşmasıydı gani ganiye gitmiştik :D