TBT Wallpaper Denemem (İlk)
-
arkadaslar dun gece saat 1 de program cdlerime bakıyodum photoshopu gordum..bi kurayim..dedim aklıma hemen bi wallpaper hazirlamak geldi..bastan soyleyeyim ps yi hayatimda ilk defa actim ortaya boyle bisey cıktı ..ama gelistirmeye kesin kararlıyı..
http://img294.imageshack.us/img294/8751/abstrac0181111zw3.jpg
bide guzel font bulamadım..paintte : )) biseyler karaladım o nasıl olmus??
-
Hacım birinci resim gzl değil ama ikinicisi güzel gerçekten paintte elle çizdiysen daha iyisinide yapabilirsin.
-
abi dedimya daha ilk defa actim ps yi bu kadar oldu..ikinci tamamen handmade : )) nese yardim ederseniz..biraz daha gelistirmem icin sevinirim
-
elle cizdigin güzel olmus gercekten, okadar kolay deil elle cızıttırmak valla, ama 1. calısma umutsuz vaka gibi :P
-
he bak hitbaytar gelmiş ps den anlar o oda wallpaper yapıodu onun msni filn kap (: ikincisi güzel elle ii çizmişsin...
-
remyy bunu yazdı:
-----------------------------
he bak hitbaytar gelmiş ps den anlar o oda wallpaper yapıodu onun msni filn kap (: ikincisi güzel elle ii çizmişsin...
estağfurullah o sizin güzelliginiz :) , cok bişey bildigim sölenemez , bana yetio yani... -
la tahribat türk bilişim ordusumu? :D
-
bana göre ilk resmin fontu falan güselde alttaraflar falan iyi olmamıs:) ama ikincisi güsel hakkaten:)
-
hitbaytar bunu yazdı:
-----------------------------remyy bunu yazdı:
estağfurullah o sizin güzelliginiz :) , cok bişey bildigim sölenemez , bana yetio yani...
-----------------------------hacım sade wall lar yapıosun tarzını beğeniom sade wallar hep hoşuma gitmiştir (:
-
2.sini elinle çizdiğinden emin misin? Baştaki t ile sondaki tyi üst üste getirdim de birbirinin aynısı :)
-
Kreston bunu yazdı:
2.sini elinle çizdiğinden emin misin? Baştaki t ile sondaki tyi üst üste getirdim de birbirinin aynısı :)
-----------------------------1 kere t cizip sonra kullanamazmı acep?