TED Talk Konuşması (30 Gün Hakkında)
-
Sadece izleyin, altyazılı 3 dakika bir video
-
bizim hayatımız olmuş roman .
-
bence izlenilmeli birdaha up
-
ya bu kişisel gelişim zmbırtıları amma moda oldu la kitapçıya gidiyorum her yerde bunlar yok 30 gün bunu yap yok 1 haftada yeniden doğun.
bunları yapabilmeyi düşünebilmek için illa bu adamlara para kazandırıp kitaplarını okumalarımı gerekiyor bu insnaların. bu insanlar zaten bitik o zaman.
hayatta en nefret ettiğim şey psikoljik danışmanlar ve bu kişisel gelişim zımbırtıları
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu kişisel gelişim zmbırtıları amma moda oldu la kitapçıya gidiyorum her yerde bunlar yok 30 gün bunu yap yok 1 haftada yeniden doğun.
bunları yapabilmeyi düşünebilmek için illa bu adamlara para kazandırıp kitaplarını okumalarımı gerekiyor bu insnaların. bu insanlar zaten bitik o zaman.
hayatta en nefret ettiğim şey psikoljik danışmanlar ve bu kişisel gelişim zımbırtıları
-----------------------------Konuşma TED' ten. Konuşan adam Google da çalışıyor. Konuştuğu şeye kişisel gelişim de ya da deme, demek istediği şeyi anlarsın umarım
-
adam çok doğru söylüyor, bunu tam olarak kişisel gelişim olarak da görmedim, bence alakası bile yok kişisel gelişimle.Adamın demek istediği bambaşka bir şey.
-
anubisx bunu yazdı:
bence izlenilmeli birdaha up
-----------------------------Evet izlenesi bir paylaşım:)
-
Yok neymiş farklı şeyler yap 30 gün boyunca.
Pezevenk google da çalışıp bilmem kaç bin usd alıyor tabiki değişik şeyler yapar.Benim gibi günde 16 saat çalışmak zorunda değil.
Neymiş işe bisikletle gidiyormuş eğlence için. Gelde 30 km yolu istanbul trafiginde git göreyim buziğini.
Neymiş efendim bir bakmış klimenjero dağının zirvesine tırmanıyormuş ? burda millet 700 liraya aile geçindiriyor senin first classta 5000 usd vererek uçakla klemanjero dağına gidemez !!
50 bin kelimek roman yazmış. tabi dert yok tasa yok çalışma derdi yok hazır para var oturur yazar romanını..
Yok efendim 30 gün içinde insan her istediğini yaparmış.
yıllardır tek hayalim pilot olmak, Uçmak, Bir uçağın kokpitinde gitmek.Denemediğim yöntem kalmadı.Yetkililere mail mi atmadım sınavalaramı girmedim yok ama yok olmadı.Ama neymiş 50.000 Euron olursa pilotta olabiliyormuşsun
Para var yavşakda konuşuyor işte ya
Asabımı bozdu şişko
Her haltı yemiş 30 gün boyunca bi göbeğini eritememiş
-
videonun kişisel gelişimle alakası yok sallamayın ak :|
bi alışkanlık edinmek için 30 günün yeterli oldugunu ve sürekli ertelediğiniz yapmak istediğiniz şeyleri sadece 30 gün yapın farkı görün diyor.
hatta %100 çalışıyo gercek facebook onaylı arkadaş listeni davet et diyor :Fama tabi swordfish e hak vermek lazım. türkiye şartlarında sen işi gücü bırakıp nası dağa cıkmaya gidicen, hadi gittin diyelim masrafları nası karşılıcan. yöntem iyi de matt sen bi sktir :D
-
swordfish bunu yazdı:
Yok neymiş farklı şeyler yap 30 gün boyunca.
Pezevenk google da çalışıp bilmem kaç bin usd alıyor tabiki değişik şeyler yapar.Benim gibi günde 16 saat çalışmak zorunda değil.
Neymiş işe bisikletle gidiyormuş eğlence için. Gelde 30 km yolu istanbul trafiginde git göreyim buziğini.
Neymiş efendim bir bakmış klimenjero dağının zirvesine tırmanıyormuş ? burda millet 700 liraya aile geçindiriyor senin first classta 5000 usd vererek uçakla klemanjero dağına gidemez !!
50 bin kelimek roman yazmış. tabi dert yok tasa yok çalışma derdi yok hazır para var oturur yazar romanını..
Yok efendim 30 gün içinde insan her istediğini yaparmış.
yıllardır tek hayalim pilot olmak, Uçmak, Bir uçağın kokpitinde gitmek.Denemediğim yöntem kalmadı.Yetkililere mail mi atmadım sınavalaramı girmedim yok ama yok olmadı.Ama neymiş 50.000 Euron olursa pilotta olabiliyormuşsun
Para var yavşakda konuşuyor işte ya
Asabımı bozdu şişko
Her haltı yemiş 30 gün boyunca bi göbeğini eritememiş
-----------------------------Kusura bakma da bir yerde başarı da devreye giriyor tabi, girmeli de ..
-
Çok güzel şeyler görüyorum bu sitede. Gülmenin etkileri gibi, aklınızda ki şeyi başkalarıyla paylaşmanın zararları gibi çok ilginç bilimsel konular var. Aslında bir yerde toplamak lazım.