İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Teknosa'dan Ürün Alıp Gönderebilecek Biri Var Mı?
Teknosa'dan Ürün Alıp Gönderebilecek Biri Var Mı?
-
http://www.teknosa.com/urunler/125160077/logitech-extreme-3d-pro-pc-joystick#TeknosaStoreInMap
adresinde bulunan Joystick'i almak istiyorum fakat sadece aşağıdaki mağazalarda bulunabiliyor. bu mağazalara yakın oturan birileri varsa masrafları tarafımdan karşılanmak üzere adresime kargo ile gönderebilirlerse memnun olurum. hesap numarası, adres gibi bilgileri özel mesaj yoluyla birbirimize göndeririz. teşekkürler..
1SAMSUN İSTİKLAL CADDESİ2İSTANBUL ŞİŞLİ CEVAHİR EXXTRA3ADANA SABANCI İŞ MERKEZİ EXXTRA4İSTANBUL TEPE NAUTILUS EXXTRA5BURSA KENT MEYDANI EXXTRA6MARDİN KIZILTEPE OUTLET PARKELAZIĞ GAZİ YENİ -
şişli şubesine yakındayım alıp gönderirim senin için
Carlsaganandcat tarafından 22/Eki/13 09:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Muqi bunu yazdı
şişli şubesine yakındayım alıp gönderirim senin için
teşekkür ederim. özel mesajla devam edelim.
-
teknosa dediniz içim cız etti dün iş başvurusunda bulundum cevap bekliyorum bölge sorumlusundan :)
-
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim fakat ürünü az önce kardeşim cevahirden satın aldı, şans eseri bu haftasonu istanbul şişli ye gitmesi gerekti..
normal satış fiyatı 80-90 lira civarında olan Logitech Extreme 3D Pro yu 50 TL ye satan teknosaya da teşekkürler. sanırım bunlar eski ürünler, kutuları felan da eskimiş o yüzden bu fiyata satıyorlar. aynı ürünün yeni kutulu modelleri bunların hemen yanında yine 80 Tl den satılıyormuş.
sanal havacılığa merakınız varsa kaçırmamanızı tavsiye ederim.
-
RockZs bunu yazdı
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim fakat ürünü az önce kardeşim cevahirden satın aldı, şans eseri bu haftasonu istanbul şişli ye gitmesi gerekti..
normal satış fiyatı 80-90 lira civarında olan Logitech Extreme 3D Pro yu 50 TL ye satan teknosaya da teşekkürler. sanırım bunlar eski ürünler, kutuları felan da eskimiş o yüzden bu fiyata satıyorlar. aynı ürünün yeni kutulu modelleri bunların hemen yanında yine 80 Tl den satılıyormuş.
9,9 diyor bursada varmıs bursalı arkadas varsa bana da alırsa sevınırım
-
hipokondriyak bunu yazdıRockZs bunu yazdı
9,9 diyor bursada varmıs bursalı arkadas varsa bana da alırsa sevınırım
harbi Bursa Mağazasında 9.90 'a düşmüş. Şaka gibi..
Bu arada aldığım ürünün kutusu felan eski, hatta ürün kesin kullanılmış, ama işlevsel olarak bi' sıkıntısı yok. Sanırım tamire girip geri dönen ürünler..
-
bursa
-
Prometheus bunu yazdı
bursa
bana alırmısın dıye pm atıcaktım hacı :)
-
bursadan bi arkadasa msj attım bakalım kalırsa aldırırım 1tane^^
-
yarın gidip bi mürid için alıcam beyler. isteyen varsa söylesin erkenden.