Telefon Bakıyorum Fikrinizi Alıyım Dedim...
-
arkadaşlar telefonu yenilemek istiyorum da sony ericsson lar hoşuma gidiyo ama internette pek fiyatlarını bulamadım bilginiz varmı
özellikle w960i hoşuma gidiyo ama tuzlu galiba yeni çıkan k serileride güzel önerileriniz neler biliyosanız fiyatta yazın sevinirim...
-
hoca benim bildiğim ericsson telefonlara bazı program falan yükleyemiyorsun bunun yanında o telefonu alırsan zar zor satarsın. şuanda bana sorarsan nokia dan şaşma istediğini yükle istediğin program mp3 tema herşeyi internetten bulabilirsin. samsung markalarda ise sadece mp3 falan yükleyebiliyorsun. senin beğendiğin o telefonun fiyatı ne kadar hoca ?
-
Benim onerim samsung d900 yada d900i gornus + kullanım olarak super ayrica U serisinden bi cihazda olabilir.
-
ya bn pek sevmiyorum nokia samsung falan hem o w960i yi alırsam param yeterse=) satmamki satmaya deil kullanmaya alıyom çok kral telefon o da fiyat falan bilmiyorum işte o olmassa k810 a falan bakıyorum
-
Bak hca ben sonyericson k750i kullanıyorum memnunum yalnız işletim sistemi java eğer simbian olsaydı daha iyi olurdu sony ve diğer telefonları alırken satmayı düşünme satarken fiayatları acaip düşüyor.Nokia nin piyasasi gibi değil fiyat olarak.Onun dışında gayet iyi ve kullanışlı bir telefon.Alırsan simbian olmasına dikkat et eğer değişik amaçlarda kullanacaksan telefonunu benden bu kadar.
fiyatına gelince 300 350 ytl arası ben 490a almıstım 7-8 ay önce amma ucuzladı yavv.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------Bak hca ben sonyericson k750i kullanıyorum memnunum yalnız işletim sistemi java eğer simbian olsaydı daha iyi olurdu sony ve diğer telefonları alırken satmayı düşünme satarken fiayatları acaip düşüyor.Nokia nin piyasasi gibi değil fiyat olarak.Onun dışında gayet iyi ve kullanışlı bir telefon.Alırsan simbian olmasına dikkat et eğer değişik amaçlarda kullanacaksan telefonunu benden bu kadar.
fiyatına gelince 300 350 ytl arası ben 490a almıstım 7-8 ay önce amma ucuzladı yavv.
-----------------------------işletim sistemi standart yaıyo k larda genelde w leri bilmiyorum ama
-
hoca sana önerim
bu çok güzel telefon diyerekten telefon alma.
şimdilik normal güzellikteki telefonlarla idare et.
sonuçta amaç konuşmak
ilerisini dü$ün yani
daha iyileri gelecek neyüm.. -
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca sana önerim
bu çok güzel telefon diyerekten telefon alma.
şimdilik normal güzellikteki telefonlarla idare et.
sonuçta amaç konuşmak
ilerisini dü$ün yani
daha iyileri gelecek neyüm..
-----------------------------ya bnde öle düşünüyom işte hep bi üst modeli çıkıyo az ucuzlasın diyom bi üstü çıkıyo onu istiyorum böle=)) insanoğlu aç gözlü
-
N
siddetle tavsiye ediyorum..Nokia 6300
-
P990i kullanıyorum. iri bir telefon ve navigasyon hariç her şey var diyebilirim. Dokunmatik ekran,symbian os 9.1 java, wifi vb.
Ne alırsan al wifi yani kablosuz ağlara (kafelerde ADSL moden var, bedava internet sms felan hizmeti veriliyor) bağlanma özelliği olsun. İnternet günümüzün olmassa olmazı ve wifi varsa evde, işte vb. bedava yüksek hızlı baplantı kurabilirsin.
-
Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------N
siddetle tavsiye ediyorum..Nokia 6300
-----------------------------
bende cok seviodum fakat 1-2 gün kullandım begenmedim hemde java telefonun ekstra bi özelliği yok 2008 de oldugnu hissetmelisin
ben olsam senin yerinde
1- nokia 8800 sirocco
2-nokia 6500 classic ama
3- samsung U serisi